Mai multe zboruri pe ruta Sibiu–München, în sezonul estival, dar și direct Sibiu-Viena. Orar și tarife

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din martie, respectiv aprilie 2024, un aeroport din România va opera una sau mai multe curse zilnice directe cu Austria și Germania, respectiv Sibiu-Viena și Sibiu-Munchen, după cum se anunță într-un comunicat de presă. 

Aeroportul Internațional Sibiu Foto Ioana Popescu
Aeroportul Internațional Sibiu Foto Ioana Popescu

Sudul Transilvaniei va fi conectat de întreaga lume prin mai multe curse directe, din această primăvară, au transmis reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu

Practic, în sezonul de vară 2024, vor fi disponibile 19 frecvențe săptămânale, nivel aproape similar cu cel operat în 2019 când erau disponibile 21 curse săptămânale, pe ruta Sibiu Munchen și alte șapte pe ruta Sibiu Viena.

26 de curse noi spre Germania și Austria

„Această creștere se traduce prin adăugarea de zboruri din Sibiu suplimentare pe parcursul săptămânii, astfel, pasagerilor care aleg aceste zboruri de conexiune li se oferă opțiuni variate de orare și rute. În zilele de luni, marți, miercuri, joi și duminică va exista disponibilitate pentru trei zboruri zilnice, iar în zilele de vineri și sâmbătă de două zboruri zilnice. Pasagerii noștri vor beneficia acum de o varietate mai mare de opțiuni de călătorie pe ruta Sibiu - München, permițându-le să aleagă programul care se potrivește cel mai bine nevoilor lor”, au precizat reprezentanți de la Aeroportul Internațional Sibiu.

Cursele vor fi operate de către cei de la Lufthansa: „Astfel, grupul Lufthansa asigură zboruri de conexiune care permit pasagerilor să călătorească între destinații care nu sunt deservite direct de la Sibiu prin două mari hub-uri în vara anului 2024 operând 26 frecvențe săptămânale, aici fiind incluse și zborurile zilnice spre Viena asigurate de compania aeriană Austrian Airlines, parte a grupului. Frecvența zilnică a zborurilor spre Viena este disponibilă din 31/03/2024”. Mai mute informații puteți afla direct de pe site-ul companiei aeriene.

Aeroportul Internațional Sibiu Foto Sibiu International Airport
Aeroportul Internațional Sibiu Foto Sibiu International Airport

Orar și tarife

Practic, zilnic vor fi câte trei curse către Munchen Germania, din Sibiu, cu plecare la orele 06,10; 14,10; 17,50; cu o singură excepție - pentru ultima cursă care nu este disponibilă la final de săptămână, respectiv vinerea și sâmbăta. Retur sunt programate tot trei curse zilnice – dimineața (10,50), după-amiaza (14,35) și seara (22,25), doar că în acest caz cursa de după-amiaza nu este disponibilă în cele două zile de weekend amintite. Și spre Viena Austria va exista în fiecare zi câte o cursă directă din Sibiu (16,10), dar și retur (13,00).

La o simplă căutare pe internet, reiese că prețul biletelor către Munchen diferă de la o zi la alta, de la o perioadă la alta și de la o companie la alta. Dacă pe anumite site-uri prețurile pornesc de la 208 euro și pot depăși 500 de euro, direct pe site-ul companiei de zbor am găsit și preț care pornește de la 70 de euro către Viena și puțin peste 80 de euro către Munchen, chiar de săptămâna viitoare, inclusiv în perioada sărbătorilor pascale (VEZI FOTO).    

Tarife zbor din Sibiu câtre Munchen și Viena dus întors în perioade diferite din 2024 Colaj
Tarife zbor din Sibiu câtre Munchen și Viena dus întors în perioade diferite din 2024 Colaj

Până la momentul la care vă vom asigura conexiuni directe și spre alte destinații din Europa, vă încurajez să utilizați cu încredere serviciile grupului Lufthansa care prin aceste zboruri de conexiune permit accesul la o rețea extinsă care leagă orașe și țări, facilitând călătoriile internaționale și intercontinentale de la Sibiu”, a menționat Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internațional Sibiu, cu această ocazie.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite