Femeie surprinsă furând o pușculiță cu 20 de lei dintr-o cofetărie. S-a urcat apoi într-un Mercedes VIDEO

0
Publicat:

Incidentul straniu s-a petrecut în Sibiu. Momentul furtului a fost imortalizat de camerele de luat vederi ale cofetăriei în care s-a petrecut isprava. Hoața s-a urcat mai apoi într-un bolid de zeci de mii de euro.

Patronul societății păgubite s-a decis să monteze camere de luat vederi după semnalarea mai multor furturi.

Astfel a reușit să o surprindă nu doar pe clienta care a sustras pușculița angajaților, în care se aflau doar 20 de lei, dar și o alta care a furat o caserolă cu prăjituri, după cum reiese din declarațiile reprezentanților firmei pentru publicația locală „Turnul Sfatului” care a și făcut publice imaginile surprinse (VEZI VIDEO). 

De altfel, în urma furturilor constatate, patronul cofetăriei a decis să facă o plângere către Poliția Municipiului Sibiu, punând la dispoziție și probele video, pentru identificarea clientelor vinovate.

Clienta fură pușculița angajaților dintr-o cofetărie din Sibiu SURSA Turnul Sfatului
Clienta fură pușculița angajaților dintr-o cofetărie din Sibiu SURSA Turnul Sfatului

O altă clientă a sustras o caserolă cu prăjituri

Proprietarii unui lanț de cofetării din Sibiu au descoperit cu uimire că printre clienții lor se numără persoane care obișnuiesc să plece cu ceva în plus, pe post de suvenir, în afara dulciurilor achiziționate din magazin. Curios este faptul că făptașele sunt persoane înstărite, în general.

Camerele de supraveghere video au surprins, într-o singură săptămână, două furturi. O femeie a sustras un obiect de decor - pușculița angajaților - de pe tejghea, apoi s-a urcat într-un Mercedes de zeci de mii de euro. Camerele au surprins inclusiv numărul mașinii.

Clienta care a furat pușculița cofetăriei din Sibiu în timp se îndreaptă spre mașină TurnulSfatului
Clienta care a furat pușculița cofetăriei din Sibiu în timp se îndreaptă spre mașină TurnulSfatului

O altă clientă a furat o caserolă cu prăjituri, iar apoi și-a consumat impasibilă comanda chiar în cofetărie, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ambele au profitat de momentul în care vânzătorul era cu spatele la ele, preocupat să le servească.

Clienta unei cofetării din Sibiu surprinsă în timp ce fură o caserolă cu prăjituri Turnul Sfatului
Clienta unei cofetării din Sibiu surprinsă în timp ce fură o caserolă cu prăjituri Turnul Sfatului

Mai în glumă, mai în serios, patronul le-a spus, printre altele, jurnaliștilor locali: „Dacă există interes pentru aceste obiecte decorative, putem discuta cu colaboratorii noștri pentru... a putea fi achiziționate, nu furate... Cu toate eforturile noastre de a menține un mediu sigur și ospitalier, aceste furturi au adus un strop de amărăciune în experiența noastră comunitară”.

Reprezentanții cofetăriei au mai menționat și că vor întreprinde măsurile necesare ca astfel de incidente să nu mai aibă loc în viitor. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite