O ameninţare cu sinucidere s-a încheiat cu o cădere de la etajul patru. Tânăra de 22 de ani a fost grav rănită

0
0
Tânăra a căzut e la etajul patru FOTO Expressdebanat.ro
Tânăra a căzut e la etajul patru FOTO Expressdebanat.ro

Pompierii au intervenit cu o pernă pneumatică şi o autospecială de lucru la înălţime, medicii de la Ambulanţă au venit şi ei pregătiţi în caz că se întâmplă ceva rău.

O tânără în vârstă de 22 de ani s-a urcat pe un bloc cu patru etaje de pe strada Constructorilor din Reşiţa şi a ameninţat că se sinucide. Până să vină ajutoarele, locatarii au încercat să o convingă pe femeie să coboare de pe bloc, dar fără succes. 

Pompierii au intervenit cu o pernă pneumatică şi o autospecială de lucru la înălţime, medicii de la Ambulanţă au venit şi ei pregătiţi în caz că se întâmplă ceva rău.

A venit şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi un negociator din cadrul inspectoratului de Poliţie.

După aproximativ 15 minute de discuţii cu salvatorii, într-un moment de neatenţie tânăra a alunecat şi a căzut în gol pe spaţiul verde din faţa blocului.

Femeia a fost preluată inconştientă, fiind grav rănită. Medicii de la SMURD fac totul pentru a-i salva viaţa, ea fiind acum Spitalului Judeţean din Reşiţa.

Foto expressdebanat


Sursa foto: Expressdebanat.ro


Poliţiştii au deschis o anchetă şi încearcă să afle de ce a vrut tânăra să se arunce de pe blocul din Reşiţa.

Vă reamintim, Timişoara a deschis jurnalele naţionale de ştiri în ultima săptămână un val aparent inexplicabil de sinucideri sau tentative.

Vorbim de o tânără mamă de 32 de ani, care s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje împreună cu cei doi copii. În aceeaşi zi, un pastor şi soţia sa au ales să-şi pună capăt zilelor.

La câteva zile dinstanţă, o fată de 15 ani s-a aruncat de la etajul cinci, fiind în stare foarte gravă, iar un bărbat de 52 de ani a sărit de la etajul unu, după o ceartă cu soţia, alegându-se cu piciorul rupt.   

Vă mai recomandăm să citiţi:

A sărit pe geam de la etajul unu al unui bloc din Timişoara. Nu a mai suportat cearta cu soţia
UPDATE O nouă dramă la Timişoara. O fată de 15 de ani a sărit de la etajul 5 al unui bloc

Mama sinucigaşă şi copiii omorâţi, înmormântaţi într-un singur sicriu. Fostul iubit şi soţul regăsit, la doi paşi unul de altul FOTO

Biserica, în dificultate la înmormântarea sinucigaşei care s-a aruncat cu copiii în braţe de la etajul 10. Preot: „În 40 de ani n-am văzut aşa ceva“

Cine era femeia care s-a aruncat cu copiii de la etajul zece. Absolventa de psihologie urma să se recăsătorească cu tatăl micuţilor

Reşiţa


Ultimele știri
Cele mai citite