Mama sinucigaşă şi copiii omorâţi, înmormântaţi într-un singur sicriu. Fostul iubit şi soţul regăsit, la doi paşi unul de altul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Multă lume la înmormântarea din carierul Freidorf FOTO Ş.Both
Multă lume la înmormântarea din carierul Freidorf FOTO Ş.Both

Iulia Bogdan Billi, femeia de 33 de ani care s-a sinucis aruncându-se de la etajul zece al unui bloc din Timişoara, şi cei doi copilaşi ai ei, care au fost duşi spre moarte de mama lor, un băiat de doi ani şi o fată de şase ani, au fost înmormântaţi în cimitirul din cartierul Freidorf.

GALERIE FOTO DE LA TRIPLA ÎNMORMÂNTARE DIN TIMIŞOARA

Iulia Bogdan Billi, mama sinucigaşă şi copiii ei omorâţi, Alisa şi Nicolas, au fost înmormântaţi într-un singur sicriu. Acesta a fost decizia lui Alex, fostul soţ al Iuliei şi tatăl copiilor. Astfel, cele trei trupuri au fost aşezate într-un sicriu alb. Preoţii au făcut o slujbă specială, având în vedere că sinuciderea este considerat un păcat foarte grav, deoarece persoanele care aleg să-şi ia viaţa s-au lepădat de credinţa în Isus Hristos şi de nădjdea în Dumnezeu.  

În acelaşi timp, preoţii aveau de făcut slujba normală de înmormântare pentru cei doi copii, un băieţel de doi ani şi o fetiţă de şase ani, care au fost duşi la moarte de mama sinucigaşă. 

La înmormântare a fost foarte multă lume. În faţa cimitirului a fost nevoie de prezenţa mai multor echipaje de poliţie. Pe lângă familie, foarte mulţi prieteni ai Iuliei. Au fost aduse sute de coroane şi flori.  

Pe lângă Alex, tatăl copiilor şi omul cu care Iulia urma să se recăsătorească, a venit să-şi ia rămas bun şi Marcel, fostul iubit al Iuliei, cu care femeia a încercat de fapt să-şi refacă viaţa după divorţ. 

Înmormântare Iulia Bogdan FOTO Ş.Both

Foto Ştefan Both 

Conform Antena 3, surse din interiorul anchetei spun că băiatul nu ar fi al lui Alex, ci al lui Marcel, fostul iubit al Iuliei, şi că există şi un test de paternitate care ar confirma acest lucru. 

Marcel, un om de afaceri originar din Deva, a venit la înmormântare cu flori şi jucării.  

„Vreau să mulţumesc familiei lui Alex, în special mamei lui, prezenţa mea aici se datorează ei. Vreau să mulţumesc familiei Iuliei, în special mamei ei, pentru tot ajutorul care mi l-a oferit în creşterea copiilor. Iulia, acest om minunat, mamă extraordinară, un devotament şi o implicare în creşterea copiilor inimaginabil, o mamă cum doar mamele înţeleg. Îi mulţumesc pentru toate clipele minunate petrecute împreună. Sunt atât de trist. Îi văd cum se joacă, cum fug, cum sar, îi aud cântând, îi aud vorbind“, a transmis Marcel familiei Iuliei, conform Antena 3. 
 

Iulia B. FOTO Facebook

Iulia s-a aruncat cu copiii de pe acoperişul unui bloc de zece etaje FOTO Facebook
 

Apropiaţii femeii spun că aceasta ar fi pendulat între cei doi bărbaţi care se luptau pentru copiii lor.  

Vă mai recomandăm să citiţi:

Biserica, în dificultate la înmormântarea sinucigaşei care s-a aruncat cu copiii în braţe de la etajul 10. Preot: „În 40 de ani n-am văzut aşa ceva“

Cine era femeia care s-a aruncat cu copiii de la etajul zece. Absolventa de psihologie urma să se recăsătorească cu tatăl micuţilor

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite