A sărit pe geam de la etajul unu al unui bloc din Timişoara. Nu a mai suportat cearta cu soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei de la SMURD au avut treabă şi seara FOTO arhivă
Cei de la SMURD au avut treabă şi seara FOTO arhivă

Medicii ajunşi la faţa locului l-au găsit conştient, dar cu un picior rupt.  A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri.

Luni, 9 mai, a fost o zi din nou plină de evenimente, la Timişoara. După ce dimineaţa o fată de 15 ani a sărit de la etajul cinci al unui bloc din Timişoara, seara a fost rândul unui bărbat de 52 de ani să treacă printr-un experiment asemănător. 

Totul a început de la o ceartă în familie. Se pare că omul a ajuns acasă băut, iar soţia l-ar fi trimis la culcare. În loc să îşi asculte consoarta, bărbatul a deschis geamul şi s-a aruncat în gol.  

Medicii ajunşi la faţa locului l-au găsit conştient, dar cu un picior rupt.  A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri. 

„Poliţiştii Secţiei 3 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că, o persoană de sex bărbătesc, s-ar fi aruncat de la etajul 1 al unui bloc situat pe strada Dumitru Kiriac din Timişoara. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că un bărbat în vârstă de 52 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 1 al blocului, acesta fiind găsit conştient şi transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării tuturor cauzelor şi condiţiilor producerii incidentului”, au transmis cei de la IPJ Timiş. 

Vă reamintim, fata de 15 ani care a încercat să se sinucidă aruncându-se de la etajul cinci, a supravieuit şi a fost internată în stare gravă la spital.

Acest nou incident vine la aproape o săptămână de la cazul mamei de 33 de ani care s-a aruncat de pe un bloc din zona Dâmboviţa luând cu ea şi cei doi copii, de trei şi şase ani.

Vă mai recomandăm să citiţi:

UPDATE O nouă dramă la Timişoara. O fată de 15 de ani a sărit de la etajul 5 al unui bloc

Mama sinucigaşă şi copiii omorâţi, înmormântaţi într-un singur sicriu. Fostul iubit şi soţul regăsit, la doi paşi unul de altul FOTO

Biserica, în dificultate la înmormântarea sinucigaşei care s-a aruncat cu copiii în braţe de la etajul 10. Preot: „În 40 de ani n-am văzut aşa ceva“

Cine era femeia care s-a aruncat cu copiii de la etajul zece. Absolventa de psihologie urma să se recăsătorească cu tatăl micuţilor

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite