Tentativă de viol asupra unei fete de 13 ani. Timp de cinci luni, individul a exercitat asupra copilei „constrângeri fizice şi psihice”

0
0
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un bărbat de 53 de ani, din Leordeni, Argeş, a fost reţinut miercuri pentru tentativă de viol asupra unei copile de 13 ani. Joi, 12 mai, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

De la sfârşitul anului trecut şi până în mai 2022, fata a fost hărţuită în mod repetat de individ, după ce, mai întâi, a încercat s-o violeze. N-a reuşit însă.

„În ziua de 11 mai, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de tentativă de viol şi agresiune sexuală, şi au reţinut un bărbat de 53 de ani, din Leordeni. Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii decembrie 2021, în timp ce se afla la domiciliul său, bărbatul ar fi încercat să întreţină raporturi sexuale cu o minoră de 13 ani, profitând de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa din cauza vârstei fragede, dar şi prin constrângere fizică şi psihică", precizează IPJ Argeş.

Gesturi obscene făcute în faţa copilei

Oamenii legii au aflat că din luna decembrie 2021 şi până în prezent, bărbatul ar fi manifestat, în repetate rânduri, acte de natură sexuală asupra minorei.

Miercuri, după administrarea probatoriului, individul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Paradă spectaculoasă a costumelor populare, la Mioveni. Maramele au strălucit, fluierele au cântat, iar 

Soarta Gării Regale Curtea de Argeş, ridicată de Carol I. După Revoluţie, autorităţile nu au investit niciun leu

Piteşti


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri