FOTO VIDEO Pană înjurat şi aplaudat în acelaşi timp. Bistriţa câştigă un punct în Banat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Pană, antrenor CS Metalu Reşiţa FOTO CRISTIAN FRANŢ
Marian Pană, antrenor CS Metalu Reşiţa FOTO CRISTIAN FRANŢ

CS Metalu Reşiţa – ACF Gloria Bistriţa 2-2. Înjurat după o primă repriză de nivelul diviziei judeţene, Marian Pană a fost aplaudat pentru prestaţia echipei în partea secundă a partidei

Partidă de infarct pe „Mircea Chivu“ sâmbătă dimineaţă în play off-ul Ligii secunde de fotbal, Metalu Reşiţa întâlnind echipa din Bistriţa după o victorie de moral la Craiova. Din păcate, se pare că numai de moral nu a fost, jucătorii Reşiţeii fiind, practic, adormiţi pe ei şi nereuşind majoritatea preluărilor, încheind prima repriză fără nici un şut la poarta Gloriei Bistriţa, care a reuşit să intorducă de două ori mingea în poarta lui Zimmermann.

La pauză Marian Pană şi-a arătat încă o dată clasa de antrenor şi i-a smotocit foarte tare pe jucătorii Metalului: „e numai vina voastră că este 2-0. Aţi dormit pe voi şi nu aţi avut nici un şut la poartă. Trebuie să îndrăzniţi, nu vă temeţi. Ce poate fi mai rău? Să pierdem cu 4-0, tot pierdem. Jucaţi!“. Şi a avut efect. În repriza secundă au fost cu totul alţi jucători pe teren, deşi Pană a făcut doar o schimbare la pauză, scoţându-l pe Andrei Vaştag. Ajutaţi şi de faptul că au beneficiat de o lovitură de pedeapsă de la 11 m, Reşiţa a reuşit să egaleze, dar şi să irosească mai bine de 10 faze de gol, putând să termine partida în avantaj fără probleme. „Ne-am relaxat după 2-0 şi ne-am culcat pe o ureche, aşa că Reşiţa a speculat şi a reuşit să păstreze un punct“ a spus Cristi Coroian, antrenorul oaspeţilor.

„Încă de la începutul meciului au fost câţiva spectatori care m-au înjurat, ceea ce nu cred că este normal, după victoria de la Craiova. Nici unde nu am fost înjurat aşa de rău ca la Reşiţa! Nu cred că meritam, mai ales după meciul de la Craiova. Sunt părinţi care pun presiune pe mine, că băiatul lor nu joacă, dar nu cred că este normal. Repet, niciodată n-am fost înjurat ca la Reşiţa“ a spus Marian Pană la conferinţa de presă susţinută după acest şemi-eşec pe teren propriu.

Pe terenul Metalului a evoluat următorul unsprăzece: Cristian Zimmermann- Robert Cristian, Ionuţ Popescu, Nogo Salif, Lucian Murgoci, Laurenţiu Breşneni, Octavian Vasile, Daniel Opriţa, Istvan Szabo, Andrei Vaştag, Silviu Mureşan. Rezerve: Adrian Pascal- Dănuţ Enescu, Adrian Stoica, Andrei Făgărăşanu, Alin Liuba, Marco Enciu, Bogdan Văcărescu.

În celelalte meciuri de sâmbătă s-au consemnat rezultatele:

CSM Râmnicu Vâlcea – CS Universitatea Craiova 0-0

ASA Târgu Mureş – FC Olt Slatina 1-0.

În clasament conduce  ASA Tg. Mureş, cu 30 puncte, urmată de CS Universitatea Craiova, 24 p, Gloria Bistriţa, 21 p, CSM Rm. Vâlcea, 20 p, CS Metalu Reşiţa, 20 p, FC Olt, 9 p.

Citeşte şi:

ReşiţaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite