VIDEO  Primarii liberali, protest în faţa Prefecturii Vâlcea. Aleşii locali îl acuză pe Dumitru Cornoiu că a lăsat judeţul fără bani pentru drumuri | pnl

VIDEO  Primarii liberali, protest în faţa Prefecturii Vâlcea. Aleşii locali îl acuză pe Dumitru Cornoiu că a lăsat judeţul fără bani pentru drumuri

Aproximativ 150 de membri ai PNL Vâlcea, consilieri judeţeni, primari şi liderii organizaţiei judeţene, au participat la un miting de protest în faţa Prefecturii Vâlcea. Liberalii îl acuză pe Dumitru Cornoiu, prefectul de Vâlcea, că a lăsat  judeţul fără banii alocaţi de Guvern pentru refacerea infrastructurii rutiere.

VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Vot la lumina felinarului în comuna Perişani. Din cauza unei avarii, comuna a rămas fără energie electrică aproape cinci ore

VIDEO Alegeri prezidenţiale 2014. Vot la lumina felinarului în comuna Perişani. Din cauza unei avarii, comuna a rămas fără energie electrică aproape cinci ore

Localnicii din comuna Perişani au fost nevoiţi să voteze în această seară la lumina felinarului. Din cauza unei avarii la reţeaua electrică, în comună nu a fost energie electrică mai bine de patru ore. Spre seară, primarul a fost nevoit să ducă în secţiile de votare felinare, astfel încât procesul de votare pentru alegerile prezidenţiale 2014 să nu se suspende.

VIDEO Campania electorală s-a încheiat cu pumni şi cu picioare în Vâlcea. Un membru ACL susţine că a fost snopit în bătaie de primarul PSD | psd

VIDEO Campania electorală s-a încheiat cu pumni şi cu picioare în Vâlcea. Un membru ACL susţine că a fost snopit în bătaie de primarul PSD

Alegeri prezidentiale 2014. Campania electorală s-a încheiat cu pumni şi cu picioare în Vâlcea. Un bărbat care împărţea afişe cu Klaus Iohannis se află internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Râmnicu Vâlcea. Acesta susţine că printre cei care l-au lovit se numără şi primarul PSD Dumitru Blejan.

„Cancelarul de fier“, Otto von Bismarck, a civilizat Germania, de el însuşi unificată, cu biciul, cel puţin aşa se spune. La rândul lui, regele Carol I a făcut cam acelaşi lucru cu România premodernă, desigur în cadrul mandatului constituţional. Nu un Băsescu trebuie să fie Klaus Johannis, aşa cum se teme nucleul dur de „anti-băsişti“, ci un Băsescu la puterea o mie, dar fără greţoasele derapaje comportamentale ale acestuia.

acum 4 zile · comentarii (26)

La capătul acestei campanii electorale maculate de atacuri imunde, mi-am amintit cuvintele lui Nelson Mandela: „Întotdeauna un lucru pare imposibil până când se înfăptuieşte”. Este ceea ce au reuşit duminică românii: să facă posibilă o schimbare considerată iniţial fără multe şanse. Acest uriaş val de speranţă stimulat de Klaus Iohannis e menit acum să devină catalizatorul atât de necesarului proces de reconstrucţie naţională.

acum 4 zile · comentarii (2)

Sunt unul dintre cei 5.264.383 votanţi ai lui Victor Ponta si ma mandresc cu asta. Nu sunt dintre cei care caută acum greseala in lucruri de suprafata, instrumente, vehicule si asa mai departe cand de fapt cauza fundamentala duce cu mult in trecut si tine si de trasaturile psihologice fundamentale ale poporului român magistral surprinse de Dumitru Draghicescu, Constantin Radulescu Motru si altii, cu un mare accent pe partea emotională.

acum 4 zile · comentarii (88)

Am auzit, de la colegi din ţară, că Antena 3 se străduieşte să înţeleagă de ce a pierdut Victor Ponta alegerile, că nu a plagiat, nu a minţit şi nu a făcut nimic neobişnuit faţă de anul 2012, când a fost ales cu exact aceeaşi biografie. Corect. De asta o să le explic azi, de dragul istoriei recente, ce s-a întâmplat, în fapte şi cifre.

acum 4 zile · comentarii (8)

Datele ultimului Barometru al Opiniei Publice, sondaj sociologic efectuat de două pe an la Institutul de Politici Publice din Chişinău, arată că atât partidele care se află acum la guvernare, şi s-au grupat în Coaliţia Pro-Europeană, cât şi opoziţia de stânga, pot câştiga alegerile programate pentru ziua de duminică, 30 noiembrie.

acum 4 zile · comentarii (5)

La ultimul referendum ne-am numărat şi-am ieşit 19 milioane. Cu toate acestea, pe 2 şi 16 noiembrie am fost tot peste 18 milioane pe listele electorale. Dacă adăugăm şi faptul că din 3 - 5 milioane de români aflaţi în străinătate au votat doar aproximativ 400 de mii, iar în total au votat aproape 12 milioane de cetăţeni, n-ai cum să nu te întrebi dacă a mai rămas cineva care ar fi putut vota şi n-a făcut-o în turul II al alegerilor prezidenţiale.

acum 4 zile · comentarii (5)

„Cătălin Predoiu – premier"?! Lipsă de consideraţie şi de imaginaţie. Figurile sinistre din politică ţin morţiş să demonstreze că trebuie să date jos deodată şi laolaltă, şi consemnate la podea. Electoratul le dă şansă după şansă, iar ei nu fac decât să se p... pe voturi.

acum 4 zile · comentarii (0)

Odată cu rezultatele alegerilor de duminică, toate privirile s-au îndreptat către viitorul preşedinte. Cum nu a fost încă învestit în funcţie, deciziile şi acţiunile sale politice nu reprezintă subiect de analiză şi comentarii,  prin urmare viaţa privată a domnului Klaus Iohannis este cea aflată, zilele acestea, sub lupa publică, iar după cum a declarat şi domnia sa, soţia, Carmen Iohannis, ocupă cel mai important loc în viaţa sa privată.

acum 4 zile · comentarii (4)

Despre forţa tăcută a maselor, care se transformă în delir, s-au scris teancuri de cărţi. Cei care ar fi trebuit să le citească sau să înţeleagă ceva din ele sunt cei din echipa lui Victor Ponta. Fascinaţi de propriile convingeri şi planuri, au aruncat nesăbuit  cuvinte, care s-au întors împotriva lor în ziua votului din turul doi. Klaus Iohannis merge la Cotroceni şi datorită faptului că Victor Ponta a vorbit de multe ori fără să gândească.

acum 4 zile · comentarii (51)

Cuvântul „incompatibilitate” pluteşte deasupra preşedintelui nou ales ca un fel de sabie a lui Damocles. Toată lumea se gândeşte la acest cuvânt, mai puţin Klaus Iohannis, care şi-a luat rolul în serios, iar pe deasupra a lansat zilele acestea cartea „Pas cu pas”. Titlul pare să ascundă o strategie a întregii sale vieţi. De luat aminte!

acum 4 zile · comentarii (44)

Se spune că victoria lui Klaus Iohannis este un fel de nouă revoluţie. Prin urmare, aşa cum se-ntâmplă îndeobşte la revoluţii, prăvălia domnului Victor Rebengiuc şi-a deschis din nou, primitoare, uşile. Galantarele sunt pline cu hârtie igienică, dar mâncătorii de rahat nu se înghesuie nici acum, cum n-au făcut-o nici în urmă cu 25 de ani, să-i treacă pragul.

acum 5 zile · comentarii (37)

Studiul în oraşul, judeţul sau chiar şi ţara natală ţine de domeniul trecutului. Într-o economie în care concurenţa pentru locurile de muncă este acerbă şi cerinţele sunt mari, studiile superioare iţi vor  da un avantaj. Cu toate acestea cifrele sunt descurajatoare – in 2013 , potrivit Mediafax, 620.000 de persoane, dintre care aproape 86.000 de absolvenţi, au intrat în şomaj.

acum 5 zile · comentarii (0)