Bărbat arestat pentru că şi-a violat şi bătut de mai multe ori fiica de 15 ani 0

Un bărbat de 47 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea a fost arestat preventiv, miercuri, pentru agresiune sexuală şi violenţă în familie, victima fiind fiica sa mai mare, în vârstă de 15 ani, care le-a spus anchetatorilor că a fost bătută şi violată în repetate rânduri de către tatăl său, care o avea în îngrijire, mama fiind plecată din ţară. Adolescenta şi sora mai mică au fost preluate de către autorităţi.

Bărbat arestat pentru că şi-a violat şi bătut de mai multe ori fiica de 15 ani Vezi comentarii 0

O cerşetoare care şi-a răpit propriul copil în Spania, prinsă în România. Băiatul de 11 luni era folosit tot la cerşit

O cerşetoare care şi-a răpit propriul copil în Spania, prinsă în România. Băiatul de 11 luni era folosit tot la cerşit

O cerşetoare din Vâlcea, pe numele căreia autorităţile spaniole au emis pe 7 ianuarie un mandat european de arestare, a fost prinsă după două săptămâni în România. Femeia este acuzată că şi-a răpit propriul copil în vârstă de 11 luni dintr-un centru de protecţie al minorilor din provincia spaniolă Guipúzcoa (comunitatea autonomă Ţara Bascilor).

Inconştienţii din Poliţie care nu ţin nici măcar evidenţa dosarelor cu autori necunoscuţi. Cazul Vâlcea: nimeni nu mai notează nimic informatizat din 2009

Inconştienţii din Poliţie care nu ţin nici măcar evidenţa dosarelor cu autori necunoscuţi. Cazul Vâlcea: nimeni nu mai notează nimic informatizat din 2009

Campania „România infractorilor necunoscuţi“, derulată de ziarul „Adevărul“, scoate la iveală un haos uriaş în inspectoratele judeţene de poliţie din ţară în privinţa statisticilor cu dosare clasificate cu autor necunoscut (AN). Mai multe inspectorate din România au răspuns cu greu, deficitar sau incomplet solicitărilor formulate de reporteri în baza legii privind liberul acces la informaţiile de interes public. Vâlcea este în top.

Trafic blocat timp de o oră pe Valea Oltului, în urma unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri

Trafic blocat timp de o oră pe Valea Oltului, în urma unui accident în care au fost implicate trei TIR-uri

Un accident în care au fost impllicate trei TIR-uri s-a produs joi dimineaţă pe Valea Oltului, în zona localităţii Câineni, din judeţul Vâlcea, unul dintre autotrenuri, încărcat cu stofă, rămânând blocat pe şosea şi fiind nevoie ca marfa să fie descărcată pentru ca autotrenul să poată fi scos de pe şosea. În urma acidentului DN 7 a fost blocat timp de peste o oră.

Evoluţiile societăţii româneşti de după Revoluţia din decembrie 1989 sunt marcate de elemente care sunt consemnate în arhive, unele încă documente clasificate, iar cele mai multe (în orice caz cele determinante), referitoare la condiţia ţării noastre în general în cadrul „lagărului comunist“, dar şi ca problemă excepţională printre toate cele care marcau negocierile de profunzime dintre liderii blocurilor militare şi politice din anul 1989.

luna trecuta · comentarii (18)

În cuprinsul editorialului publicat vineri, consacrat învestirii celui de-al 45 lea preşedinte al Statelor Unite, îmi exprimam o seamă de îngrijorări legate de gradul de pregătire al diplomaţiei române spre a putea face faţă provocărilor care, fără doar şi poate, vor veni odată cu modificările de substanţă pe care le va aduce, în planul politicii externe americane, administraţia Trump.

luna trecuta · comentarii (16)

Trăiesc realitatea ca pe o ţigară de haşiş - pare ireal! România este produsul nostru! Împarte carenţele acestui popor! Se vorbeşte adesea despre două Românii… dar care Românii?! Eu văd una singură: România Nepăsării Colective! Fiecare dintre noi se doreşte a fi excepţia. Fiecare dintre noi doreşte ca ceilalţi să respecte legea, dar legea să nu i se aplice lui.

luna trecuta · comentarii (28)

Lucrurile devin mai clare. Trocul implicit propus alegătorilor de către PSD şi ALDE a fost următorul: vă promitem că vă dăm salarii, pensii, ajutoare, alocaţii şi altele, iar voi ne lăsaţi să scăpăm de justiţie. De anchete, procese şi condamnări. Mai mult, cei care sunt în închisoare să scape de puşcărie. 18% dintre alegători au acceptat trocul. 60% n-au catadicsit să vină la vot.

luna trecuta · comentarii (4)

I.S.U. Bucureşti Ilfov nu emite autorizaţii şi nu acceptă funcţionarea clădirilor în condiţii neconforme, însă legea nu le permite închiderea spaţiilor necorespunzătoare până la mijlocul anului 2017. Orice afirmaţie cu privire la obţinerea acestui document decât prin mijloace legale nu prezintă nici un suport după evenimentul de la Colectiv.

luna trecuta · comentarii (6)

Ciclurile istorice au, în general, o durată de 30 de ani sau sunt un multiplu al acestei cifre. Suntem acum la închiderea unui asemenea ciclu, început prin deciziile de enormă importanţă luate în septembrie 1989, în Malta, de liderii de atunci ai celor două superputeri, George Bush şi Mihail Gorbaciov, dar şi în perioada de pregătire a momentului respectiv.

luna trecuta · comentarii (87)

Trecut, mai nou, cu arme şi bagaje, în serviciul guvernării PSD-ALDE, mercenarul, cancerul presei româneşti aiurea desemnat cu apelativul maestrul Ion Cristoiu şi-a îndeplinit jalnic miercuri seară, în direct la TVR, sarcina de a minimaliza manifestaţiile de stradă împotriva nelegiuirile în domeniul legilor justiţiei plănuite de guvernul Grindeanu.

luna trecuta · comentarii (58)

„Nimeni nu poate sta în faţa clădirii noului stat turc”, declara sâmbăta trecută  preşedintele Erdogan, susţinând nevoia de a modifica cât mai repede Constituţia Turciei, un act esenţial, conform propriilor declaraţii, pentru construirea unei adevărate puteri regionale, şi nu numai, sub conducerea sa.

luna trecuta · comentarii (11)

Pe 20 ianuarie 2017, Barack Obama părăseşte Casa Alba, lăsându-i locul lui Donald Trump, noul preşedinte ales al Statelor Unite ale Americii. Obama şi familia sa vor continua să trăiască la Washington, în cartierul Kalorama, într-o proprietate de peste 750 mp. Le vor fi vecini Ivanka Trump şi fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

luna trecuta · comentarii (1)

Pestriţ, este puţin spus, dar nu acesta este subiectul. Aşadar, să încep cu o poveste frumoasă. Liturghia ţinută în Catedrala Arhiepiscopiei Râmnicului de ziua lui Eminescu şi de Ziua Culturii Române a fost văzută de peste cincisprezece mii de credincioşi la televiziuni locale, pe internet, în România şi în toată lumea şi, fireşte, sute de credincioşi au asistat, au fost de faţă la ea în catedrală.

luna trecuta · comentarii (4)

Conform unui sondaj dat publicităţii pe 19.01.2017, de Pew Research Center, înaintea ceremoniei de instalare a lui Donald Trump ca preşedinte al SUA, respondenţii au indicat faptul că americanii văd propria lor ţară ca una ce este fracturată. Mai concret, 86% dintre ei descriu patria lor ca fiind una azi divizată politic, mai mult decât în trecut. Doar 12%  susţin că ţara Statuii Libertăţii nu mai este divizată.

luna trecuta · comentarii (18)
Postari Recente