După calamităţi, scandal în Consiliul Judeţean. Primarii liberali i-au cerut socoteală preşedintelui Ion Cîlea pentru repartizarea banilor

După calamităţi, scandal în Consiliul Judeţean. Primarii liberali i-au cerut socoteală preşedintelui Ion Cîlea pentru repartizarea banilor

Mai mulţi primari PNL s-au prezentat la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea pentru a-i cere socoteală lui Ion Cîlea, preşedintele instituţiei, pentru modul cum a repartizat cele 12 milioane de lei primite de la guvern pentru refacerea drumurilor calamitate. Unii dintre liberali i s-au plâns preşedintelui CJ că au ajuns să fie ameninţaţi de cetăţeni pentru că nu au luat măsuri după inundaţii.

Ion Gigi Matei, după demiterea antrenoarei HCM: „Îi mulţumesc Simonei, nu trebuie să se supere”

Ion Gigi Matei, după demiterea antrenoarei HCM: „Îi mulţumesc Simonei, nu trebuie să se supere”

Primarul interimar Ion Gigi Matei susţine că se impunea demiterea Simonei Gogârlă, cea care a antrenat timp de câteva luni Handbal Club Municipal (HCM), întrucât nu a reuşit să impună disciplina în echipa. Potrivit primarului interimar, conducerea clubului de handbal poartă deja tratative pentru a aduce la Râmnicu Vâlcea un antrenor la fel de cunoscut ca fosta mare jucătoare a Oltchimului.

Transformă kilometri în energie la „Maratonul Olteniei”! CEZ lansează o nouă provocare pasionaţilor de ciclism

Transformă kilometri în energie la „Maratonul Olteniei”! CEZ lansează o nouă provocare pasionaţilor de ciclism

„Maratonul Olteniei” este o competiţie care se adresează, în general, cicliştilor amatori. În prima zi de concurs, participanţii vor avea de parcurs două trasee de 33, respectiv 52 de kilometri, în zona deluroasă din apropierea oraşului. La ediţia din acest an, CEZ România lansează o provocare şi celor care preferă să alerge în aer liber şi îi invită, în data de 31 august, să participe la cros şi semimaraton.

Acuzaţii de hărţuire sexuală la Poliţia Voineasa. Şeful poliţiei, mutat la o secţie din celălalt colţ al judeţului Vâlcea

Acuzaţii de hărţuire sexuală la Poliţia Voineasa. Şeful poliţiei, mutat la o secţie din celălalt colţ al judeţului Vâlcea

Acuzaţii de hărţuire sexuală împotriva şefului poliţiei din staţiunea Voineasa. Două poliţiste au raportat conducerii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vâlcea că şeful lor, comisarul Dumitru Licu, le-a făcut avansuri. Conducerea IPJ îl mută pe comisarul Licu la un post de poliţie din celălalt capăt al judeţului Vâlcea.

Nu este manifestare maghiară în Transilvania la care să nu apară “omuleţii verzi”, ştiţi, personajele acelea care strigă autonomie, adică separatism, şi care îndeplinesc în România rolul separatiştilor ruşi din Ucraina. Noroc că la noi metodele sunt doar ideologice şi politice. De exemplu, la Zilele Culturii Maghiare de la Cluj a apărut şi omuleţul verde, Nemeth Zsolt, care a apărat dreptul Ungariei de a decide autonomia maghiară în România!

acum 2 zile · comentarii (16)

Acum un an şi ceva, Statele Unite au evitat, la limită, un faliment tehnic; de fapt, pericolul persisită, falimentarea economică fiind doar amânată, prin votul politic al autorităţilor. Multă lume a fost surprinsă să constate cât de vulnerabilă în plan economic s-a dovedit a fi SUA. La fel de multă lume este astăzi surprinsă să audă cât de vulnerabilă este SUA în plan identitar.

acum 2 zile · comentarii (82)

În acest an, autorităţile gălăţene au fost nevoite să schimbe locul tradiţional al manifestărilor de Sfânta Maria. Surpării de pe faleza superioară i s-a adăugat una pe cea inferioară, publicul de câteva mii de cetăţeni fiind în pericol. Aşa încât s-a decis organizarea festivităţilor la terminalul de pasageri al gării fluviale, iar evenimentul a fost comprimat şi lipsit de fast.

acum 3 zile · comentarii (0)

La noi, alunecarea discutiilor despre intrarea sau nu in recesiune dinspre economic spre politic era de asteptat. Fiecare parte foloseste propriile arme. Toti, cu patima, isi apara in mod solidar pozitiile sau reprezinta ancore pentru pozitii politice, cu argumente mai mult sau mai putin fezabile. Haideti sa vedem impreuna cum stam, cu argumente si detalii. Strict economic.

acum 3 zile · comentarii (9)

Ne bucurăm că primim bani de la UE, dar dacă aceştia sunt investiţi prost, nu ai cum crea fluxul economic care să contribuie la dezvoltarea economică a României în viitoarea perioadă. Cum poţi reduce disparitatea economică, diferenţele rural-urban, Est-Vest?  În nici un caz oferind de 3 ori mai mult pe programul de resurse umane decât pe programul de competitivitate.

acum 3 zile · comentarii (1)

Despre Dinu Patriciu  pot  să spun că este fondatorul „Adevărului” modern. Visa sa facă din „Adevărul” o mare companie multinaţională. Adică un fel de News Corporation sau Time Warner al regiunii noastre, în Balcani, Europa Centrală, Republica Moldova, Ucraina, Georgia ( ţară pentru care avea o slăbiciune aparte, fiind un mare admirator al guvernării neoliberale a lui Saakaşvili, cu care de altfel se afla în relaţii foarte apropiate).

acum 15 ore · comentarii (2)

Doamnelor şi domnilor prezidenţiabili, dincolo de bătălia din ce în ce mai joasă şi murdară în care este angrenată întreaga noastră clasă politică, unul dintre dumneavoastră, peste câteva luni, va trebui să reprezinte România în cele două mari alianţe din care facem parte: Uniunea Europeană şi NATO.

acum 14 ore · comentarii (1)
Postari Recente