Impotenţa, problema tuturor bărbaţilor. Cauzele, explicate de specialişti: boli, lipsa de încredere, partenerele mai puternice sau mai inteligente decât ei

Impotenţa, problema tuturor bărbaţilor. Cauzele, explicate de specialişti: boli, lipsa de încredere, partenerele mai puternice sau mai inteligente decât ei

Disfuncţia sexuală masculină reprezintă în secolul 21 un subiect tabu pentru mulţi români care evită pe cât posibil să ceară sfatul unui medic, dar apelează cu mare uşurinţă la vraci. Specialiştii susţin că stresul de la serviciu şi un şef mult prea exigent îl fac pe un bărbat să aibă o stimă de sine redusă şi, implicit, un randament sexual care lasă de dorit.

Legionarii romani revin pe Calea lui Traian. Scene din războiul pentru cucerirea Daciei, reconstituite la muzeu

Legionarii romani revin pe Calea lui Traian. Scene din războiul pentru cucerirea Daciei, reconstituite la muzeu

Vâlcenii sunt aşteptaţi la Muzeul de Artă, unde zeci de studenţi ai Universităţii “Lucian Blaga”, din Sibiu, vor reconstitui scene din războiul pentru cucerirea Daciei. În cadrul evenimentului intitulat "Reîntoarcerea legionarilor romani pe Calea lui Traian" vor fi prezentate echipamentele şi armele folosite de luptători în urmă cu două milenii.

Săptămâna trecută am depus la Curtea de Apel Bucureşti o cerere de chemare în judecată a Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice, pentru clarificarea statutului juridic neclar al Consiliului Naţional al Elevilor (CNE), în încercarea de a resuscita reprezentarea din mediul preuniversitar.

acum 5 zile · comentarii (12)

Campania PreţCorectLaGaze, începută în urmă cu 100 de zile, “iese în stradă pentru a informa”. Informarea consumatorilor de gaze în scopul realizării unei pieţe funcţionale a gazelor în România şi obţinerea de preţuri corecte, va urma o nouă etapă, cea a dialogului. Pentru aceasta  plecăm în CARAVANA „PRET CORECT LA GAZE”, care va poposi pe data de 29 mai 2015 la Biblioteca Centrala Universitara „Eugen Todoran” Timisoara

acum 5 zile · comentarii (0)

Există, în galeria numelor de referinţă din istoria unui teatru liric, câteva repere înscrise nu doar în albumul personalităţilor, ci mai ales în memoria şi sufletul spectatorilor, cei care, decenii la rând, i-au ascultat şi i-au aplaudat pe artişti în seri de neuitat, în spectacole devenite emblematice, adevărate repere în „grila” valorică de ieri şi de azi.

acum 5 zile · comentarii (0)

Este o opinie unanim împărtăşită, care ţine de „mentalul colectiv” - cum îi spun sociologii - că cel mai mare câştig al „evenimentelor” de la 1989 este înlăturarea dictaturii, deci a constrângerii, şi trecerea la democraţia liberă. Pentru liberalul Călin Popescu Tăriceanu, această libertate ar fi chiar o „libertate absolută”.

acum 5 zile · comentarii (9)

Toate gogoşile guvernului Ponta s-au dezumflat odată cu apariţia raportului Curţii de Conturi a României, care analizează gradul de îndatorare al ţării în ultimii 3 ani. Ne-am lămurit acum şi cum funcţionează guvernarea Ponta: pe împrumuturi masive, care nu se duc în investiţii şi infrastructură, ci în necesarul de finanţare a serviciilor publice, pe care incompetenţa guvernului nu le poate finanţa altfel.

acum 5 zile · comentarii (43)

Cam aşa s-ar putea caracteriza astăzi relaţia dintre Parteneriatul Estic şi Uniunea Europeană după reuniunea la nivel înalt de la Riga. Citind printre rândurile Declaraţiei finale, devine evident că UE s-a dezis de ţările din cadrul Parteneriatului, iniţiat în 2009  de Polonia şi Suedia, pentru a îmbunătăţi relaţiile între UE şi Ucraina, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia şi Republica Moldova.

acum 5 zile · comentarii (1)

Săptămâna trecută, Veaceslav Negruţă, ex-ministru de finanţe al Republicii Moldova, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare, pentru abuz în serviciu. Această hotărâre nu este definitivă şi urmează a fi atacată în instanţa superioară. Paradoxal, Negruţă a trebuit să fie condamnat într-un dosar ca să înceapă a vorbi despre altul, referitor la furtul miliardului de euro.

acum 5 zile · comentarii (0)

Cea mai păcătoasă trăsătură a oamenilor de dreapta este vanitatea. Ea întunecă raţiunea, împinge emoţiile în faţă şi transformă oameni inteligenţi în animale emoţionale. Vanitatea a fost caria care a măcinat din interior atât fostele PNL şi PDL cât şi PNŢCDul, APRul, PMPul şi cam orice mişcare de dreapta din România. De multe ori a făcut şi diferenţa dintre disciplina stângii şi haosul dreptei.

acum 6 zile · comentarii (6)

Liberalii au ales sa aplice o modificare a Statutului, pentru a introduce respectivele criterii de integritate. Dar ele au fost adoptate printr-o procedura nu prea conforma. Respectiv, Statutul poate fi modificat de un Congres, nu de Consiliul National. Dacă cineva contesta asta in instanta, s-ar putea ca PNL sa piarda in fata judecatorilor.

acum 6 zile · comentarii (0)

Încă un idol de carton s-a zdrobit de evidenţa sistemului corupt şi corupător precum o sinucigaşă care cade în gol de la etajul zece direct pe caldarâm. Doctorul cu voluntariatul în sânge, salvatorul neamului, inventatorul intervenţiei multidisciplinare în situaţii de urgenţă, românul adoptat Raed Arafat, în fapt doar un birocrat din incompetentul minister al Administraţiei şi Internelor, poate să plece. Nu şi-a făcut datoria.

acum 6 zile · comentarii (78)

În această perioadă, există o serie de parteneriate sau înţelegeri la nivel internaţional ce privesc domeniul comerţului internaţional ce ar putea periclita drepturile omului, statul de drept şi legislaţia naţională, dacă nu sunt bine articulate. În alte zone, legislaţia muncii nu există în practică, cu atât mai puţin drepturile omului, iar activismul pentru drepturile omului este aspru pedepsit.

acum 6 zile · comentarii (1)

Este într-un fel deprimant să vezi că marii baroni ai României nu pică pentru că i-au trimis românii acasă prin vot, ci după lupte grele cu procurorii şi prin sălile de tribunal. Rezistenţa baronilor locali atâţia ani arată că maturizarea cetăţeanului român la vot nu s-a produs încă în ciuda unor alegeri – cele din noiembrie – în care a părut să găsească echilibrul.

acum 6 zile · comentarii (13)

Îmi place nespus de mult să mă prezint ca fiind din România atunci când călătoresc prin Europa. Şi de ce nu aş fi mândră? Păi nu avem noi cele mai frumoase femei? Nu vi se umple sufletul de bucurie când vine câte un străin şi răspunde la întrebarea inevitabilă despre ce i-a plăcut la noi, simplu şi la obiect: femeile?

acum 6 zile · comentarii (3)

La recenta ediţie a Târgului de Carte Bookfest, de la Bucureşti, a fost lansată cartea Ioanei Diaconescu, „Marin Preda. Un portret în arhivele Securităţii”. Rezultat al unei cercetări ce a durat 10 ani, cartea examinează şi înfăţişează, prin documente originale, urmărirea lui Marin Preda de către fosta Securitate, aşa cum se vede ea în arhiva de la CNSAS.

acum 6 zile · comentarii (1)