Zelenski de România candidează la șefia CJ Vâlcea. Actorul Grig Chiroiu, Pupăză din serialul „Trăsniții“, propus de PNL VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liberalii vâlceni și-au desemnat candidații pentru Consiliul Județean, parlamentare și europarlamentare. Surpriza mare vine sub forma candidaturii unui actor, după modelul deja consacrat „Zelenski”.

Grig Chiroiu alături de candidații la Primăria Râmnicu Vâlcea și Camera Deputaților
Grig Chiroiu alias Pupăză candidează la președinția Consiliului Județean Vâlcea Foto Cezar Bulacu

Propunerile au fost făcute de cea mai mare organizație a PNL Vâlcea - cea din Râmnicu Vâlcea.

Liberalii l-au propus pe actorul Grig Chiroiu la șefia Consiliului Județean Vâlcea, cunoscut publicului larg din celebrele seriale TV „Trăsniții” - considerat de Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv sitcom din lume - în rolul lui Pupăză G. Grigoraș -, „Trăsniți în NATO” și mai nou „Secretele președintelui”, în care, de altfel și interpretează rolul politicianului devenit președinte, după un model deja consacrat la nivel internațional, fapt ce îi îndreptățește pe liberalii vâlceni să spună că „Zelenski de România se joacă acum la Vâlcea”.

Propunerea a fost făcută în cadrul ședinței de Comitet de Coordonare Local, de luni, 27 martie, de către președintele Virgil Pîrvulescu (actual viceprimar în Râmnicu Vâlcea) care la rândul său va candida pentru Primăria Râmnicu Vâlcea. 

„Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean”

„Avem cel mai mare număr ce consilieri locali și asta ne obligă în fața celor peste 13.000 de votanți de la alegerile din 2020. (...) Avem responsabilitatea de propune, în continuare, oameni capabili care să îi reprezinte (pe vâlceni - n.red.). Astfel, mă bucur că astăzi, am putut să vi-l prezint pe Grig Chiroiu și vă mulțumesc pentru votul dumneavoastră de susținere. Mulți îl cunosc din televiziune, dar puțini știu că el este un antreprenor vâlcean, care cunoaște foarte bine domeniul turismului și problemele pe care oamenii le întâmpină când vin să ne viziteze județul”, a menționat printre altele Virgil Pârvulescu, președintele PNL Râmnicu Vâlcea.

Actorii din Trăsniții la pensiunea Seven Boutique a lui Grig Chiroiu din Băile Olănești
Actorii din Trăsniții la pensiunea Seven Boutique a lui Grig Chiroiu din Olănești Foto Arhiva hotel

Alături de Grig Chiroiu, organizația municipală a propus pentru alegerile din 2024, la Camera Deputaților pe Cezar Bulacu (antreprenor Minet SA și fost consilier la Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri), iar pentru europarlamentare pe Constantin-Bogdan Popa (actual consilier local la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea și vicepreședinte al organizației municipale.

Candidaturile propuse de către liberalii din Râmnic, pentru Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Râmnicu Vâlcea vor fi validate la București. Dată fiind notorietatea de care se bucură în special Grig Chiroiu, peneliștii sunt convinși că nu vor exista probleme.  

Pensiunea Noel din Băile Olănești Vâlcea a actorului Grig Chiroiu Foto Arhiva hotel
Pensiunea Noel din Băile Olănești Vâlcea a actorului Grig Chiroiu Foto Arhiva hotel

Cine este Pupăză, în realitate

Grig Chiroiu s-a născut în urmă cu 53 de ani, în București. În Vâlcea s-a dedicat turismului, în stațiunea Băile Olănești - de unde provine soția sa - loc în care deține două pensiuni: Noel și Seven Boutique Villa.

Cea mai cunoscută dintre ele, pensiunea de patru stele „Noel” este în centrul stațiunii. Face parte și din programul dedicat refugiaților ucraineni. Tarifele de cazare pentru turiști variază aici între 340 și 1.000 de lei.

La hotelul-boutique Seven, tarifele afișate sunt între 100 și 170 de euro. Este amplasat în Valea Mosoroșii, înainte de intrarea în stațiunea propriu zisă, iar proprietarii o descriu ca fiind „singura pensiune boutique de 5 stele din Băile Olănești”.

Pensiunea de cinci stele Seven Boutique Villa a lui Grig Chiroiu din Băile Olănești Vâlcea
Pensiunea de cinci stele Seven Boutique Villa a lui Grig Chiroiu din Băile Olănești Arhivă hotel

Pe lângă faptul că este antreprenor și actor, Grig Chiroiu este de asemenea și producător. Lucrează în continuare la noi proiecte umoristice de televiziune și YouTube ce pot fi vizionate pe propriul canal. El a devenit cunoscut publicului larg când a făcut parte din trupa de comedianți a lui Florin Călinescu, de la emisiunea Chestiunea Zilei de la Pro TV. 

Grig Chiroiu are doi copii, un băiat și o fată, este pasionat de pescuit și șofat, și îi place muzica rock, fiind fan Queen și AC/DC.

La Consiliul Județean Vâlcea îl va avea ca principal contracandidat pe actualul președinte - Constantin Rădulescu, din partea PSD

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite