„Trăsniţii“ revin cu un nou sezon la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul de comedie „Trăsniţii“ revine din 26 septembrie, de luni până miercuri, de la ora 22.30, la Prima TV. Pupăză, Ema, Gogoaşe, Teo şi Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite“.

Actorul Grig Chiroiu, interpretul lui Pupăză G. Grigoraş, declară cu zâmbetul pe buze, că deşi e trăsnit de peste 13 ani în serialul omonim, în realitate nu e aşa de trăsnit, deşi îi plac plimbările prin ploaie. Acesta ne spune: „Noul sezon aduce personaje noi, schimbări locative, familiale, conjugale şi de personalitate şi, bineînţeles, comedie din belşug, că doar nu ne-am pierdut simţul umorului. Ba chiar, simpaticele personaje au soluţii punctuale pentru neajunsurile istorice. Coana Frosa, de exemplu, a găsit rezolvarea situaţiei refugiaţilor din Europa. Să vină toţi la ea la Belciugatele, să facă împreună agricultură bio!“

Un interviu amplu cu actorul şi producătorul Grig Chiroiu poate fi citit AICI.

Au învăţat să râdă şi să îi facă pe telespectatorii PrimaTV să râdă, în orice condiţii. Astfel, Raluca Guslicov, interpreta lui Teo ne spune că în acest sezon e pe sistemul iubirea învinge tot, în timp ce Livia Taloi, interpreta Emei, spune că noul sezon o duce în copilărie: „Anumite evenimente din serial ne duc la casa babei şi eu ştiu ce înseamnă o sapă pentru că mi-am petrecut toate vacanţele la bunici şi toată lumea trebuia să muncească. În schimb, nu îmi plăcea deloc să culeg prunii şi mai bine mă trimiteai la sapă decât la cules de prune“. 

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoaşe în serial, recunoaşte că aşa cum este de trăsnit la filmări, la fel este şi în realitate, iar drept dovadă stau fanii pe care îi întâlneşte pe strada şi care nu au o fotografie normală cu el. Despre serial ne spune că: „În noul sezon, personajul meu trece printr-o schimbare la 180 de grade pentru că din băiatul bun la toate devine varianta sa cea mai rea.“ 

Din 26 septembrie te asteapta gasca trasnita la Prima TV. De luni pana miercuri, de la ora 22.30, vin noi episoade ale singurului serial romanesc care a intrat in Cartea Recordurilor, „Trasnitii“. 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite