Lidl deschide un nou magazin la Iaşi. Risc crescut de îmbulzeală după anunţul reducerilor promoţionale de până la 55%

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oficialii lanţului de magazine Lidl au anunţat că deschiderea celei mai noi unităţi, a şaptea din judeţul Iaşi, este programată pentru joi, 6 februarie, de la ora 8.00.

Noul magazin va fi deschis joi, 6 februarie, în cartierul Nicolina, la numărul 2A, construcţie pe care investitorii de la Lidl au început-o în august 2013.

Potrivit anunţului privitor la inaugurare, cumpărătorii sunt aşteptaţi în perioada 6-9 februarie cu reduceri promoţionale, în special la produse alimentare.

Discount-ul mediu se situează în jurul a 22-25% şi este valabil pentru produse din carne, legume şi fructe sau foietaje.

Reducerile mai consistente, de până la 55%, vor fi aplicate produselor non-alimentare, precum baterii cu termostat, şurubelniţe sau perne electrice.

Oficialii lanţului de magazine au mai precizat că noul centru din Iaşi, al şaselea din municipiu şi al şaptelea din judeţ, va avea o parcare cu o capacitate de 60 de locuri.

Precedenta inaugurare de la Iaşi a avut loc în noiembrie 2013 în cartierul Dacia. Sute de oameni s-au îmbulzit atunci la deschidere, în condiţiile în care a fost anunţată o reducere promoţională ieşită din comun, un aspirator vândut cu 79 de lei, în loc de 369 de lei.

De altfel, comisarii de la Protecţia Consumatorilor au aplicat o amendă drastică lanţului Lidl, de 15.000 de lei, după inaugurarea din noiembrie 2013, considerând că primii clienţi au fost umiliţi.

Mai puteţi citi:

Sute de oameni s-au îmbrâncit la deschiderea noului magazin Lidl din Iaşi

Amendă drastică pentru Lidl după ce cumpărătorii s-au călcat în picioare la deschiderea celui mai nou magazin

Grupul Carrefour a deschis al treilea magazin din Iaşi, în cartierul Nicolina

Supermarketul Billa din cartierul Alexandru, amendat pentru că un frigider face zgomot

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite