Sute de oameni s-au îmbrâncit la deschiderea noului magazin Lidl din Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aglomeraţie la deschiderea noului magazin Lidl FOTO ziaruldeiasi.ro
Aglomeraţie la deschiderea noului magazin Lidl FOTO ziaruldeiasi.ro

Deschiderea unui nou magazin Lidl la Iaşi a fost prilej pentru sute de ieşeni să dea năvală pentru a cumpăra produse la promoţii.

Ultimul magazin Lidl din Iaşi, al cincilea din municipiu, a fost deschis astăzi, 7 noiembrie. Centrul comercial a fost amplasat în cartierul Dacia, pe strada Tabacului.

Zeci de oameni s-au aşezat la coadă încă de la ora 5.00 dimineaţa şi au dat năvală în interior în momentul deschiderii oficiale. S-au produs îmbrânceli şi conflicte sporadice între cumpărătorii dornici să profite de promoţiile puse la dispoziţie în prima zi.

Oficialii lanţului de magazine au promovat produse mai ieftine cu până la 80%. Cel mai mare discount a fost aplicat unui aspirator, scos la vânzare cu doar 79 de lei, în condiţiile în care preţul normal este de 369 de lei.

De asemenea, oamenii s-au îmbulzit la standurile de legume-fructe sau de carne, precum şi la cele unde se vând produse de curăţat.

În afară de noul magazin din Dacia, Lidl a mai deschis în ultima perioadă magazine în cartierele Galata, Păcurari, Tătăraşi, Tudor Vladimirescu. Un alt centru comercial Lidl este în construcţie în zona Nicolina.

Pe aceeaşi temă:

Grupul Carrefour a deschis al treilea magazin din Iaşi, în cartierul Nicolina

Supermarketul Billa din cartierul Alexandru, amendat pentru că un frigider face zgomot

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite