Grupul Carrefour a deschis al treilea magazin din Iaşi, în cartierul Nicolina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magazinul Carrefour este deschis pe strada Sălciilor FOTO: Carrefour
Magazinul Carrefour este deschis pe strada Sălciilor FOTO: Carrefour

Noul supermarket de cartier din Nicolina funcţionează începând de astăzi, 10 octombrie, pe principiul "preţuri mici, rapiditate la casă".

Grupul Carrefour a deschis astăzi, 10 octombrie, de la ora 8.00, al treilea supermarket din Iaşi. Magazinul funcţionează în cartierul Nicolina, pe strada Sălciilor, la parterul blocului 828, tronsoanele II şi III.

Oficialii grupului spun că magazinul vinde în jur de 4.000 de produse, dintre care 1.000 sunt articole Carrefour, cu minim 20% mai ieftine decât mărcile naţionale similare.

Reprezentanţii Carrefour promit rapiditate la casele marketului din strada Sălciilor şi garantează că nu vor aştepta la rând mai mult de trei clienţi la fiecare casă.

"Toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar şi calitativ, astfel încât clienţii Carrefour să găsească zilnic produse de calitate şi foarte proaspete. În acest sens, Market schimbă sau rambursează în 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin aşteptarea clientului, din punct de vedere calitativ”, se arată într-un comunicat al grupului Carrefour.

Magazinul are o suprafaţă de 430 de metri pătraţi, este deservit de 36 de angajaţi şi este deschis în intervalul 7.00 - 22.00 de luni până sâmbătă şi 8.00 - 20.00 în zilele de duminică.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite