O fetiță de șase ani a fost rănită la grădiniță. S-a opărit pe față din cauza unui calorifer defect

0
Publicat:

O fetiță în vârstă de șase ani, a fost transportată la spital, după ce a fost stropită cu apă fierbinte, provenită dintr-un calorifer care s-a defectat într-o grădiniță din Deva.

Fetița a fost transportată la spital. Foto: Daniel Guță. ARHIVĂ
Fetița a fost transportată la spital. Foto: Daniel Guță. ARHIVĂ

Un accident grav a avut loc, luni, 27 februarie, dimineața, într-o grădiniță din  Deva. O fetiță în vârstă de șase ani a fost stropită accidental cu apă fierbinte, pe față, după ce s-a apropiat de un calorifer defect.

Anchetă la grădinița din Deva

Angajații grădiniței din Deva au sunat la 112, iar un echipaj medical a sosit la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri copilei.

„Polițiștii au stabilit că minora, în timp ce se afla în sala de clasă a unei unități de învățământ  preșcolar din municipiul Deva, la un moment dat din cauza unei defecțiuni la robinetul unui calorifer utilizat  pentru încălzirea  sălii de clasă, a fost stropită  cu apă fierbinte în zona feței  fiind rănită ușor. Ea a fost transportată la spitalul din Deva, în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a informat Carla Strujan, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Potrivit reprezentantei IPJ Hunedoara, în cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Al doilea copil accidentat în Deva, în ultimele zile

Accidentul petrecut luni dimineața este al doilea în care este implicat un copil, înregistrat în ultimele zile în municipiul Deva. În urmă cu o săptămână, o fată în vârstă de de 13 ani, a fost rănită, după ce o tablă smulsă de vânt din acoperișul unui bloc turn a căzut peste ea. Și în acest caz, polițiștii de la IPJ Hunedoara au deschis un dosar penal.

„Poliția Municipiului Deva a fost sesizată cu privire la faptul că pe bulevardul Decebal, din municipiul Deva, o bucată de tablă s-ar fi desprins de pe acoperișul unui bloc de locuințe cu cinci etaje, iar în cădere ar fi lovit în zona capului o minoră în vârstă de 13 ani, din Simeria, care se deplasa pe trotuar, în zona blocului respectiv”, informa IPJ Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite