Cruzime fără margini într-un sat din Hunedoara: un localnic este acuzat că împuşcă animelele vecinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câinele unei familii din satul hunedorean Boholt a fost împuşcat de un vecin al acesteia, după ce ieşise în stradă. Incidentul i-a şocat pe oamenii din sat, care susţin că nu este prima dată când animalele sunt luate la ţintă cu armele cu aer comprimat.

Oamenii din satul Boholt sunt revoltaţi după ce un localnic a luat la ţintă câinii lăsaţi liber pe străzile din localitate. Prima victimă a ucigaşului de câini a fost Bobi, un patruped de curte, îngrijit de şase ani de o familie din Boholt. Câiniele a fost ucis fără milă.

 „Câinele nostru de curte avea şase ani şi n-a muşcat niciodată pe nimeni. Era blând. Marţi seară, a ieşit însă din curte, după ce lanţul în care era ţinut s-a rupt. Ceva mai târziu, l-am găsit mort, cu urmele unor împuşcături pe corp, în stradă, în apropiere de casa noastră”, a povestit Florina Oprean.

Un vecin a înştiinţat-o că animalul fusese împuşcat de „vânătorul satului”. „Am auzit ţăcăniturile de la arma cu aer comprimat a unui vecin. Apoi am auzit schelălăiturile câinelui în agonie. Am ieşit să văd ce se întâmplă, pentru că mi s-a părut ciudat să aud seara, din stradă, acele ţăcănituri. Câinele a murit în scurt timp după ce fusese împuşcat de un vecin”, a povestit Beniamin Logojan, un localnic din Boholt. Acesta a relatat că nu a fost singurul incident de acest fel, în care animalele din sat sunt luate la ţintă cu puşca. Oamenii din Boholt spun că este anormal ca vecinul lor să folosească arma pe străzile din sat.

„Noi am fost la cel pe care îl bănuim că a comis această crimă asupra unui animal, iar omul ne-a spus că nu este vinovat. Nu a recunoscut”, spune Florina Oprean. Femeia intenţionează să depună o plângere după ce şi-a găsit câinele ucis.
Cazurile de cruzime asupra unor animale pot duce la dosare penale. Doi tineri din Hunedoara au fost anchetaţi de anul trecut, după ce au incendiat o pisică, într-un cimitir din municipiu, şi au postat imaginile cu fapta lor pe Internet.


Vă recomandăm şi:

Fermele de animale şi grădinile ascunse după blocurile gri din Hunedoara

Sute de localnici din cartierul Micro 7 al Hunedoarei au demonstrat că pot face agricultură chiar şi la bloc. Dealurile care înconjoară imobilele din plăci de beton au fost cultivate, iar în acest an localnicii s-au bucurat de o recoltă bogată, pe măsura muncii depuse.

Explicaţie halucinantă pentru incendierea pisicilor în cimitir: „Avea ciudă pe ele şi a vrut să le omoare”    

Un apropiat al tânărului de pe al cărui cont a fost postată înregistrarea cu schingiuriea şi uciderea unei pisici susţine că acesta ar fi maltratat animalul, împreună cu prietenii săi, pentru că „avea ciudă pe pisici”. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul infracţiunilor comise de tineri într-un cimitir din Hunedoara.

Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara. Imaginile au fost postate pe Internet de un tânăr     

O pisică a fost ucisă în chinuri groaznice de un grup de tineri din Hunedoara. Scenele s-au petrecut într-un cimitir din Hunedoara, într-una din nopţile trecute, şi au fost filmate de unul dintre cei care au participat la uciderea acesteia.

VIDEO Cazul bărbatului împuşcat în curtea unui poliţist. Adevărul despre tragedie a rămas ascuns fiicei victimei     

Ioana Şerb, fiica unui hunedorean găsit împuşcat în curtea unui poliţist din Orăştie, în urmă cu un an şi jumătate, nu a putut afla până în prezent adevărul despre moartea tatălui său. Din luna august a anului 2012, dosarul morţii suspecte se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite