Explicaţie halucinantă pentru incendierea pisicilor în cimitir: „Avea ciudă pe ele şi a vrut să le omoare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un apropiat al tânărului de pe al cărui cont a fost postată înregistrarea cu schingiuriea şi uciderea unei pisici susţine că acesta ar fi maltratat animalul, împreună cu prietenii săi, pentru că „avea ciudă pe pisici”. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul infracţiunilor comise de tineri într-un cimitir din Hunedoara.

Poliţiştii nu i-au identificat până în prezent pe tinerii care au incendiat o pisică într-un cimitir din Hunedoara, aşa cum relevă un filmuleţ care a circulat pe Internet.

Au deschis un dosar de cercetare penală, care va fi înregistrat şi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara şi fac cercetări pentru identificarea autorilor. Imaginile video în care apar mai mulţi tineri şi copii care asistă la incendierea unei pisici au fost postate pe Internet de pe contul de youtube.com al hunedoreanului Tibi Iakab. 

La scurt timp, filmuleţul a fost şters, iar câteva ore mai târziu a fost eliminat şi contul acestuia. Tânărul nu este de găsit. În schimb, mai mulţi hunedoreni spun că i-au recunoscut vocea în filmuleţul publicat pe Internet. Un apropiat de-al său susţine că Tibi Iakab ar fi participat la masacrarea mai multor pisici, dintr-un motiv halucinant. „Avea ciudă pe ele şi, ca pedeapsă, a vrut să le omoare”, a mărturisit acesta.

Atenţie, imagini şocante!

Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara

Vă recomandăm şi:

Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara. Imaginile au fost postate pe Internet de un tânăr

O pisică a fost ucisă în chinuri groaznice de un grup de tineri din Hunedoara. Scenele s-au petrecut într-un cimitir din Hunedoara, într-una din nopţile trecute, şi au fost filmate de unul dintre cei care au participat la uciderea acesteia.

FOTO O lume dispărută şi uitată: cimitirul vechi al evreilor din Hunedoara a fost părăsit şi lăsat pradă vandalilor

Evreii au părăsit Hunedoara de ani buni. Comunitatea, care număra în trecut câteva sute de suflete, a dispărut treptat, lăsând în urmă însă două cimitire vechi: unul distrus aproape în întregime, iar celălalt cu porţile închise şi puse sub lacăt.

FOTO-VIDEO Preoţii la care se confesa doctoriţa Ligia Mara, ucisă de fostul soţ, cunoşteau teroarea prin care trecea

Ligia Mara, doctoriţa împuşcată de fostul soţ care apoi s-a sinucis, a fost înmormântă astăzi în cimitirul din satul hunedorean Livadia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite