Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara. Imaginile au fost postate pe Internet de un tânăr

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O pisică a fost ucisă în chinuri groaznice de un grup de tineri din Hunedoara. Scenele s-au petrecut într-un cimitir din Hunedoara, într-una din nopţile trecute, şi au fost filmate de unul dintre cei care au participat la uciderea acesteia.

Un tânăr din Hunedoara a filmat scenele în care o pisică a fost incendiată şi a postat înregistrarea pe Internet. Imaginile şocante, însoţite de comentarii, au stârnit rumoare în rândul celor care au apucat să vadă filmuleţul, înainte de a fi şters.

În filmuleţ se vede cum pisica, ţinută într-o lesă, este stropită cu benzină, iar apoi animalului i se dă foc.

Totul s-a petrecut într-un cimitir din municipiul Hunedoara, iar moartea pisicii, care s-a zbătut în chinuri groaznice, a fost privită cu amuzament de cei care au participat la uciderea ei.

Mai mult, unul dintre adolescenţi a relatat cum a fost ucisă o altă pisică, în acelaşi cimitir. În timp ce pisica se zbătea între viaţă şi moarte, tinerii se amuzau copios pe seama ei.

 Filmuleţul a fost postat pe Internet, dar a fost şters la câteva minute de la apariţia lui.

image

Poliţiştii vor demara cercetările pentru identificarea tinerilor acuzaţi de infracţiuni grave, în dauna animalelor. „Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea, până la un an”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Atenţie, imagini şocante!

Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara

Vă recomandăm şi:

VIDEO Cazul bărbatului împuşcat în curtea unui poliţist. Adevărul despre tragedie a rămas ascuns fiicei victimei

Ioana Şerb, fiica unui hunedorean găsit împuşcat în curtea unui poliţist din Orăştie, în urmă cu un an şi jumătate, nu a putut afla până în prezent adevărul despre moartea tatălui său. Din luna august a anului 2012, dosarul morţii suspecte se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Dublă crimă în Deva: un bărbat şi-a ucis părinţii în a doua zi de Crăciun. Acesta şi-a recunoscut fapta

Un devean a fost reţinut de procurori sâmbătă seară, pentru uciderea a doi oameni. Bărbatul în vârstă de 57 de ani şi-a omorât părinţii, în a doua zi de Crăciun. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi va fi, cel mai probabil, arestat preventiv.

Dramă fără sfârşit pentru părinţii tinerilor ucişi de un şofer băut: ancheta tragediei, întârziată un an de o expertiză

Aproape un an şi trei săptămâni s-au scurs de la momentul unuia dintre cele mai grave accidente rutiere petrecute în Hunedoara. Ancheta tragediei soldate cu moartea a doi tineri, produsă de un şofer aflat într-o stare similară comei alcoolice, nu a fost finalizată, din cauza întârzierii cu care au venit rezultatele unei expertize criminalistice, iar dosarul a rămas la procurori.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite