Tinerii care au dat foc pisicilor într-un cimitir din Hunedoara au fost identificaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei tineri din Hunedoara riscă pedepse de până la un an de închisoare pentru incendierea şi uciderea unor pisici, într-un cimitiri din localitate. Au filmat scenele în care schingiau unul dintre animale, până ce acesta a murit.

Anchetatorii din Hunedoara au identificat suspecţii în cazul pisicilor incendiate şi ucise într-un cimitir din Hunedoara. Incidentul s-a petrecut în urmă cu o lună, iar imaginile în care unul dintre animale era ars de viu, în râsetele protagoniştilor scenei, au fost postate pe Internet. Astfel, poliţiştilor nu le-a fost greu să identifice autorii actului de cruzime. „Este vorba de trei tineri, în cazul cărora se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de ucidere fără drept a unor animale”, a precizat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Vă fi începută urmărirea penală în cazul suspecţilor, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi ei riscă pedepse de până la un an de închisoare.

În filmuleţul postat pe Internet, se vede cum pisica este stropită cu benzină, iar apoi i se dă foc. Moartea pisicii, care s-a zbătut în chinuri groaznice, a fost privită cu amuzament de cei care au participat la uciderea ei. Mai mult, unul dintre adolescenţi a relatat cum a fost ucisă o altă pisică, în acelaşi cimitir. Filmuleţul a fost postat pe Internet, pe pagina youtube, dar a fost şters la câteva minute de la apariţia lui. Imaginile şocante, însoţite de comentarii, au stârnit rumoare în rândul celor care au apucat să le vizioneze. Un apropiat al tânărului (foto, sus) de pe al cărui cont a fost postată înregistrarea cu schingiuriea şi uciderea unei pisici susţine că acesta ar fi maltratat animalul, împreună cu prietenii săi, pentru că „avea ciudă pe pisici”.

image

Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara


Vă recomandăm şi:

Explicaţie halucinantă pentru incendierea pisicilor în cimitir: „Avea ciudă pe ele şi a vrut să le omoare”     Un apropiat al tânărului de pe al cărui cont a fost postată înregistrarea cu schingiuriea şi uciderea unei pisici susţine că acesta ar fi maltratat animalul, împreună cu prietenii săi, pentru că „avea ciudă pe pisici”. Poliţiştii au deschis un dosar penal în cazul infracţiunilor comise de tineri într-un cimitir din Hunedoara.

Pisici ucise cu cruzime într-un cimitir din Hunedoara. Imaginile au fost postate pe Internet de un tânăr      O pisică a fost ucisă în chinuri groaznice de un grup de tineri din Hunedoara. Scenele s-au petrecut într-un cimitir din Hunedoara, într-una din nopţile trecute, şi au fost filmate de unul dintre cei care au participat la uciderea acesteia.

VIDEO Cazul bărbatului împuşcat în curtea unui poliţist. Adevărul despre tragedie a rămas ascuns fiicei victimei      Ioana Şerb, fiica unui hunedorean găsit împuşcat în curtea unui poliţist din Orăştie, în urmă cu un an şi jumătate, nu a putut afla până în prezent adevărul despre moartea tatălui său. Din luna august a anului 2012, dosarul morţii suspecte se află în cercetare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Dublă crimă în Deva: un bărbat şi-a ucis părinţii în a doua zi de Crăciun. Acesta şi-a recunoscut fapta         Un devean a fost reţinut de procurori sâmbătă seară, pentru uciderea a doi oameni. Bărbatul în vârstă de 57 de ani şi-a omorât părinţii, în a doua zi de Crăciun. Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi va fi, cel mai probabil, arestat preventiv.

Dramă fără sfârşit pentru părinţii tinerilor ucişi de un şofer băut: ancheta tragediei, întârziată un an de o expertiză           Aproape un an şi trei săptămâni s-au scurs de la momentul unuia dintre cele mai grave accidente rutiere petrecute în Hunedoara. Ancheta tragediei soldate cu moartea a doi tineri, produsă de un şofer aflat într-o stare similară comei alcoolice, nu a fost finalizată, din cauza întârzierii cu care au venit rezultatele unei expertize criminalistice, iar dosarul a rămas la procurori.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite