Crimă cu premeditare: ucigaşul doctoriţei din Hunedoara şi-a povestit viaţa alături de ea în biletul de adio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tiberiu Stan, omul de afaceri din Hunedoara care şi-a împuşcat mortal fosta soţie cu care era în proces de partaj şi apoi s-a sinucis, a lăsat o scrisoare de adio de aproape trei pagini, în care a făcut dezvăluiri despre viaţa trăită alături de doctoriţă.

Potrivit procurorului Adina Velescu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, scrisoarea găsită asupra ucigaşului medicului Ligiei Mara (38 de ani) a fost scrisă cu mai mult timp înainte de crimă.

"Este vorba de o scrisoare lungă de două pagini şi jumătate, scrisă de mână de acesta, în care bărbatul a povestit evenimente din ultimii ani, trăite alături de fosta sa soţie. A menţionat în biletul de adio despre căsătoria celor doi, despre divorţ şi despre problemele pe care le-au avut.

Nu a acuzat-o pe femeie, a scris în schimb că îşi doreşte ca şi copiii săi, din căsătoriile anterioare, să aibă dreptul la moştenire", a declarat procurorul Adina Velescu.

Citeşte despre motivul halucinant al crimei de la Hunedoara!


Potrivit magistratului, primele concluzii ale anchetei arată că a fost vorba de o crimă cu premeditare. De altfel, cunoscuţii fostului cuplu susţin că Ligia Mara trăia cu teama că va fi ucisă de soţul ei şi a fost ameninţată de mai multe ori de acesta.

crima

Femeia a fost împuşcată în piept, cu două focuri de armă, iar alicele s-au împrăştiat în partea superioară a corpului.

Tiberiu Stan şi-a dus planul până la capăt în dimineaţa zilei de duminică, 24 februarie, când a aşteptat-o pe femeie în  faţa blocului şi a împuşcat-o mortal cu o armă de vânătoare. Câteva minute mai târziu, bărbatul s-a împuşcat, în propria maşină.
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite