FOTO VIDEO Criminalul din Hunedoara a tras două focuri de armă în fosta lui soţie, pentru a fi sigur că o ucide

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Radiografia cadavrului femeii ucise arată cum s-au răspândit alicele în trupul ei. FOTO: ADEVĂRUL / D.Guţă
Radiografia cadavrului femeii ucise arată cum s-au răspândit alicele în trupul ei. FOTO: ADEVĂRUL / D.Guţă

Medicii legişti care au efectuat necropsia celor două cadavre, descoperite în urma crimei şi a suicidului din Hunedoara, au ajuns la concluzia că Tiberiu Stan, omul de afaceri care şi-a împuşcat soţia, nu i-a dat acesteia nici o şansă de supravieţuire.

Potrivit medicului legist Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, decesele au survenit aproape instantaneu. Femeia a fost împuşcată în piept, cu două focuri de armă, iar alicele s-au împrăştiat în partea superioară a corpului.


"Femeia a decedat ca urmare a celor două plăgi prin împuşcare, una în regiunea deltoidiană şi cealaltă în regiounea toracică stângă, cu penetrare, şi în regiunea pulmonară, urmată de hemoragie internă. Iar autorul, care s-a sinucis ulterior, a avut o singură plagă, în regiunea toracică, urmată de distrucţia cordului. Amândoi au murit aproape instantaneu", a declarat medicul Dan Mărculescu.


Criminaliştii vor analiza radiografiile celor două cadavre, pentru a putea stabili de la ce distanţă au fost trase focurile de armă.

crima

Alicele au ciuruit pieptul sinucigaşului, arată radiografia cadavrului. FOTO: ADEVĂRUL. D, Guţă.


Ligia Mara (38 de ani), patroana unei clinici de urologie din Hunedoara, a fost ucisă de fostul ei soţ, în dimineaţa zilei de duminică, 24 februarie. Criminalul, Tiberiu Stan, a urmărit-o în timp ce se pregătea să meargă la biserică, iar în momentul în care femeia se pregătea să pornească maşina, parcată în faţa blocului, a împuşcat-o mortal, prin geamul portierei. Apoi, bărbatul a demarat cu autoturismul său, dar s-a oprit la aproximativ 100 de metri distanţă şi s-a împuşcat în piept.

Crimă la Hunedoara: O femeie a fost împuşcată de soţul ei, care apoi s-a sinucis

VIDEO: Declaraţia medicului legist

VIDEO: Femeia ucisă în maşina ei
 

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite