FOTO VIDEO O doctoriţă a fost împuşcată mortal de fostul soţ, în drum spre biserică. Bărbatul s-a sinucis la două străzi distanţă de crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost găsită împuşcată în maşină, pe o stradă din centrul oraşului FOTO Adevărul/Daniel Guţă
Femeia a fost găsită împuşcată în maşină, pe o stradă din centrul oraşului FOTO Adevărul/Daniel Guţă

Două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost găsite împuşcate duminică dimineaţă în Hunedoara, cu o armă de vânătoare. Mai întâi a fost găsită femeia, în maşină, pe o stradă din centrul oraşului. Ulterior, anchetatorii l-au găsit şi pe bărbat, la două străzi depărtare. Bărbatul, vânător de meserie, şi-a fi împuşcat fosta soţie , după care s-ar fi sinucis. Acesta a lăsat un bilet de adio în care şi-a justificat gestul.


Femeia, Ligia Mara (38 de ani), era medic urolog, iar bărbatul, Tiberiu Stan (55 de ani), avea mai multe afaceri în Hunedoara. Acesta ar mai fi avut şi alte tentative de a-şi ucide soţia.

Stan a lăsat un bilet de adio în care a scris că „numai aşa, prin gestul acesta pot avea şi copiii mei acces la banii pe care i-am făcut toată viaţa.“  Omul de afaceri avea patru copii din alte două căsnicii.

  Tiberiu Stan, soţul doctoriţei ucise, era vânător, iar apropiaţii susţin că deţinea mai multe arme, având permis de portarmă. Rudele femeii au declarat că Ligia Mara le-a împărtăşit în repetate rânduri că îi era teamă de bărbatul ei care o ameninţase de mai multe ori că o va împuşca.

Mi-e frică să merg şi pe stradă, să mă duc la biserică. Mi-a zis că într-o zi o să mă împuşte“, le-a mărturisit recent femeia rudelor sale.

Apropiaţii bănuiesc că astăzi dimineaţă doctoriţa mergea chiar la biserică atunci când a fost împuşcată. Femeia ieşise din bloc, se urcase în maşină şi a fost împuşcată prin geamul maşinii de către fostul ei soţ. După crimă, Stan s-a urcat în maşina lui, a mai mers câteva străzi şi s-a sinucis cu aceeaşi armă.

crima

 Potrivit medicului legist Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, decesele au survenit aproape instantaneu.

Femeia a fost împuşcată în piept, cu două focuri de armă, iar alicele s-au împrăştiat în partea superioară a corpului.

Cei doi, Ligia Mara şi Tiberiu Stan , s-au căsătorit în urmă cu patru ani, iar acum şase luni au divorţat. Apropiaţii susţin că scandalurile se ţineau lanţ în familia lor, din cauza geloziei, dar şi a banilor pe care cei doi i-au făcut împreună.

Soţii Ligia Mara şi Tiberiu Stan au deschis o clinică de urologie în Hunedoara, care era condusă de femeie. În paralel, soţul ei avea numeroase afaceri, însă la mai multe dintre ele a fost nevoit să renunţe în ultimii ani din cauza crizei şi a datoriilor. Tiberiu Stan a avut două baruri, unul la Deva, pe care l-a închis, şi unul la Hunedoara.

Bărbatul a mai investit bani foarte mulţi în afaceri imobiliare, construind la Deva un ansamblu imobiliar. Şi la acest business a fost nevoit să renunţe din cauza datoriilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite