A murit Florin Decuseară, artistul care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă

0
Publicat:

Florin Decuseară, cântărețul de 46 de ani care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă, plâns de colegii lui.

Florin Dwecuseara a murit după un accident de muncă FOTO: Facebook
Florin Dwecuseara a murit după un accident de muncă FOTO: Facebook

Cântărețul Florin Decuseară, angajat al Nuclearelectrica, care a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă, a murit. Anunțul a fost făcut de colegii lui.

”Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă. Conform prevederilor legislative în vigoare, au fost demarate atât investigații interne, cât și ale organismelor abilitate, iar acestea se află în derulare. Compania colaborează, permanent, cu autoritățile în tot acest parcurs. Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință”, se arată în mesajul de condoleanțe al Nuclearelectrica.

Un accident de muncă a avut loc luni, 17 iunie, la Centrala Nucleară de la Cernavodă, după Florin Decuseară, angajat ca tehnician, a căzut în gol.

Acesta a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălțime, fiind în stare critică.

”Bărbatul se afla în stop cardiorespirator la momentul sosirii echipajelor medicale care l-au resuscitat circa 15 minute. Ulterior a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, fiind intubat și ventilat mecanic. Cu privire la starea sa, medicii sunt rezervați”, au fost informațiile inițiale despre victimă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite