Cântărețul Florin Decuseară a căzut de la înălțime la Centrala de la Cernavodă. Șanse minime de supraviețuire

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 46 de ani este în stare gravă, la spital, după ce a căzut de la 10 metri înălțime la Unitatea 3 a Centralei Nucleare de la Cernavoda, în timpul serviciului. Victima este Florin Decuseară, un cunoscut cântăreț local.

Cântărețul Florin Decuseară se află în stare gravă FOTO: Facebook
Cântărețul Florin Decuseară se află în stare gravă FOTO: Facebook

UPDATE: SN Nuclearelectrica SA anunță că, în data de 17 iunie 2024, un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unitatii 3 CNE Cernavoda, în timpul desfășurării unor activități de rutină.

„Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă. CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale. SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat transmis de SN Nuclearelectrica SA.

Știrea inițială

Un accident de muncă a avut loc luni, 17 iunie, la Centrala Nucleară de la Cernavodă, după ce un tehnician a căzut în gol.

Acesta a fost diagnosticat cu politraumatism prin cădere de la înălțime, fiind în stare critică.

”Bărbatul se afla în stop cardiorespirator la momentul sosirii echipajelor medicale care l-au resuscitat circa 15 minute. Ulterior a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, fiind intubat și ventilat mecanic. Cu privire la starea sa, medicii sunt rezervați”, scrie focuspress.ro.

Potrivit ziarului, bărbatul este nimeni altul decât artistul Florin Decuseară, un îndrăgit artist local, care este și angajat al CNE.

EvenimentePartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite