Accident de muncă pe un șantier din Prahova. Un muncitor a murit după ce a căzut de la opt metri înălțime

0
Publicat:

Un accident de muncă soldat cu moartea unui muncitor a avut loc joi, 14 martie, după orele prânzului pe un șantier dintre autostrăzile A3 și A7, în județul Prahova. Conform informațiilor oferite de oficialii Poliției Județene Prahova, bărbatul a căzut de la opt metri înălțime.

Muncitorul mort era din București și avea 63 de ani. foto: pexels (Arhivă)
Muncitorul mort era din București și avea 63 de ani. foto: pexels (Arhivă)

La data de 13 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat despre faptul că pe un şantier dintre autostrăzile A3 şi A7, de pe raza comunei Dumbrava, a avut loc un accident de muncă. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului identificând un bărbat, întins pe sol, inconştient. Din verificări, a reieşit faptul că bărbatul de 63 de ani, din Bucureşti, lucra pe o structură din beton, de aproximativ 8 metri, iar la un moment dat, s-ar fi precipitat, căzând pe betonul de la baza structurii”, au transmis oficialii Poliţiei Judeţene Prahova, conform News.ro. 

La locul tragicului incident s-a deplasat un echipaj medical, însă la sosire, bărbatul era deja mort.   

Oamenii legii au transmis că au anunțat Inspectoratul Teritorial de Muncă Prahova, iar în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă. 

PloieştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite