Petrecere cu tematica droguri. Unde erau ascunse substanțele psihoactive

0
Publicat:

Două persoane din Cluj au fost reținute după ce ar fi introdus în România peste 400 de grame de canabis pentru a fi vândute în cadrul unei petreceri tematice.

Potrivit comunicatului Poliției Române, un bărbat a reușit să aducă în România peste 400 de grame de canabis, din Spania, în luna octombrie a acestui an. Acestea ar fi trebuit să fie comercializate în cadrul unei petreceri tematice. 

De altfel, acesta ar fi avut și pentru consumul propriu, în casă, aproximativ un gram de canabis. 

Cel de-al doilea bărbat, ar fi distribuit substanțe psihoactive, din clasa catinonelor (droguri sintetice), considerate droguri de mare risc, în perioada ianuarie 2022 –mai 2023, pentru sume ce variau între 50 și 500 de lei. Totodată, în perioada mai-octombrie 2023, bărbatul ar fi deținut și vândut droguri de risc și mare risc, precum canabis și 3-CMC, cunoscut sub denumirea de crista. 

Polițiștii au făcut percheziții domiciliare în 7 locuințe din Cluj. Aceștia au găsit „peste 400 de grame de canabis (muguri), disimulate în interiorul unui corp de canapea, 2 pungi cu substanță cristalină (3-CMC), comprimate de Diazepam, 4 telefoane mobile, un cântar de mare precizie, 3 dispozitive amovibile de stocarea datelor, 8.000 de lei și mai multe ustensile folosite pentru consumul de droguri, toate cu urme de substanță”, confom comunicatului. 

Cei doi bărbați au fost reținuți ieri și sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, respectiv efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite