Șofer turc de autocar, prins drogat la volan, în vama Giurgiu

0
Publicat:

Un cetățean turc, ce conducea un autocar pe ruta Istanbul-București a fost depistat sub influența substanțelor psihoactive la volan de către vameșii de la Giurgiu. 

Vama Giurgiu  Ruse  - Foto Poliția de Frontieră
Vama Giurgiu Ruse - Foto Poliția de Frontieră

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Giurgiu ce desfășurau o acțiune de depistare a conducătorilor aflați sub influența drogurilor sau a alcoolului, au reținut permisul de conducere al șoferului turc, în vârstă de 40 de ani, ce a ieșit pozitiv la testarea cu aparatul drug test. Totodată, conducătorul auto este cercetat penal. 

În Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un cetăţean turc, în vârstă de 40 de ani, la volanul unui autocar care efectua transport persoane pe ruta Turcia-Bucureşti. În baza Planului de Acţiune încheiat între Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive, şoferul turc a fost testat cu aparatul din dotare, rezultând indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", transmite comunicatul Poliției de Frontieră Giurgiu.

Șoferul a fost condus la o unitate sanitară pentru a-i fi recoltate  probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. 

Un dosar penal a fost deschis de polițiștii rutieri pe numele șoferului, de asemenea i-a fost reținut permisul de conducere.  

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite