Se deschide Pasajul Europa Unită. Investiția a fost de peste 70 de milioane de lei VIDEO

0
Publicat:

Pasajul Europa Unită va fi deschis marți, 5 decembrie, traficului rutier. Timp de câteva ore acest pasaj va fi pietonal, la cererea locuitorilor din Sectorul 4.

Șoferii vor putea circula de mâine pe Pasajul Europa Unită. Întâi, acesta va fi deschis pentru pietoni, timp de câteva ore. Cetățenii din Sectorul 4 vor să vadă cum arată noul pod, care are rolul de a fluidiza circulația, scrie Agerpres. 

Pasajul va fi pietonal până la terminarea conferinței de presă, anunță reprezentanții Primăriei. La darea în folosință a Pasajului Europa Unită va participa și ministrul Fondurilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu. 

Situat la intersecţia dintre bulevardele Alexandru Obregia şi Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele, noul pasaj are o lungime de 653 de metri, două benzi de circulaţie pe fiecare sens, precum şi "un inedit sistem de iluminat", care transformă construcţia "într-un reper arhitectural". 

Pentru acest obiectiv, lucrările au început în luna februarie 2022. Termenul contractual de execuție era de aproximativ 18 luni, potrivit unui anunț al Primăriei de Sector. Se estimează că valoarea investiției în acest pasaj ajunge la 73 de milioane de lei. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite