Un bărbat din Botoșani și-a ucis soţia cu toporul, apoi s-a spânzurat: „Prin somn a lovit-o”. Femeia ceruse ajutorul poliţiei cu o zi în urmă | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Botoşani, în vârstă de 53 de ani, şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri în cap, iar apoi s-a spânzurat în curtea gospodăriei. Descoperirea macabră a fost făcută luni, când mama femeii s-a dus să vadă de ce aceasta întârzie la serviciu.

Politie acces interzis

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Delia Nenişcu, luni poliţiştii au fost anunţaţi că un bărbat a fost găsit spânzurat în curtea gospodăriei sale din localitatea Hilişeu Horia, din Botoşani, iar soţia sa era moartă în casă şi prezenta lovituri la nivelul capului.

 „La data de 27 mai 2024, am fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 53 de ani, din comuna Hilişeu Horia a fost găsit decedat (prin spânzurare), în curtea locuinţei, iar în interiorul imobilului a fost găsită decedată soţia acestuia, de 47 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Vecinii au povestit pentru Monitorul de Botoşani că în familia celor doi existau numeroase conflicte, din cauză că bărbatul era extrem de gelos, dar nimeni nu se aştepta să se ajungă la un astfel de final.

Ei spun că scandalul ar fi început de sâmbătă seara, după cei doi soţi s-au întors de la o nuntă, şi că a continuat şi duminică. Potrivit unor apropiaţi, femeia ar fi apelat la serviciul 112 pentru a cere ajutorul poliţiei. În urma apelului ei, un echipaj s-a deplasat la locuinţa din Hilişeu Horia, dar, în afară de a-l invita pe bărbat să se prezinte luni la secţia de poliţie, nu s-a luat nicio altă măsură.

Potrivit mamei femeii, cea care a şi făcut cumplita descoperire, atunci când a mers să vadă de ce fiica sa întârzie la serviciu, bărbatul ar fi lovit-o cu un topor în cap în timp ce dormea. Realizând, probabil, ce a făcut, el s-a spânzurat, la rândul lui, în curtea gospodăriei.

„Prin somn a lovit-o. Ea e în pat și-i lovită în cap, creierul e afară. Și el s-a dus de la vale la cireș și s-a spânzurat. Toată viața lui asta vorbă o spunea: că eu am să te omor și eu am să mă spânzur, o să vadă lumea ce o să fac eu. De trei ori a fost poliția, dar nu a făcut niciodată nimic. Nu a avut niciun ordin de restricție, probabil n-a cerut ea”, a spus mama femeii ucise.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite