Un bărbat din Dolj și-a ucis soția cu 24 de ani mai tânără, apoi s-a sinucis. Femeia îi salvase viața cu câțiva ani în urmă

0
Publicat:

Cei doi soți au fost găsiți fără suflare de o rudă care venise în vizită. Criminaliștii ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. „Am lăsat banii în mașina de spălat să ne înmormântați", au fost ultimele cuvinte ale bărbatului.

FOTO/Ana Popescu
FOTO/Ana Popescu

Tragedia a avut loc în comuna doljeană Breasta. Cele două cadavre au fost găsite joi, 7 martie 2024, în jurul orei 11,00. Imediat, ruda care i-a găsit pe cei doi soți a sunat la 112.

Inspectoratul de Poliței Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Breasta se află două persoane decedate. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Breasta, fiind găsite cadavrele a două persoane, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 36 de ani, soț și soție", au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Vecinii celor doi soți spun că nu le vină să creadă ce s-a întâmplat. „Erau cumsecade, păreau un cuplu fericit. Chiar dacă era o mare diferență de vârstă între ei nimeni nu se gândea că s-ar putea întâmpla așa ceva", comentau oamenii pe marginea uliței.

Nepotul bărbatului a ajuns și el la fața locului. „Nu știu ce a fost între ei. Unchiul meu a sunat-o pe fiica lui în America, adică pe verișoara mea și-a zis că a omorât-o pe Iulia, adică pe soția lui și că se omoară și el după ce o să închidă telefonul. Și i-a mai zis să vină în România. A zis... am lăsat banii în mașina de spălat să ne înmormântați... apoi a închis", a declarat nepotul bărbatului.

Cei care i-au cunoscut pe cei doi soți spun că în urmă cu câțiva ani femeia i-ar fi salvat viața soțului său. „Ei erau împreună de vreo 15 ani cred și acum câțiva ani, soțul a fost la un pas de moarte. Femeia l-a salvat, i-a donat un rinichi. Este incredibil ce s-a întâmplat. Era foarte gelos, ea fiind mult mai tânără. Sigur din gelozie a omorât-o", au declarat mai mulți vecini.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Cercetările continuă pentru a se stabili exact cum s-au întâmplat lucrurile.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite