Șocul unei femei care și-a descoperit prin vizor soțul spânzurat în faţa uşii de la apartament. Ce se întâmplase înainte

0
Publicat:

Un caz incredibil de sinucidere s-a petrecut în municipiul Roman, judeţul Neamţ. Un bărbat a recurs la gestul extrem în urma unui conflict avut cu soţia, pe care a ameninţat-o cu acte de violenţă

Blocul din Roman unde s-a petrecut tragedia FOTO MonitorulNeamt.ro
Blocul din Roman unde s-a petrecut tragedia FOTO MonitorulNeamt.ro

Tragedia a avut loc pe data de 9 aprilie 2024, fiind sesizată în jurul orei 18.30. O femeie a sunat la numărul unic de urgenţă 112, anunţând că şi-a găsit soţul, în vârstă de 56 de ani, spânzurat în faţa uşii de la intrarea în apartamentul situat la etajul IV al blocului.

Din primele date ale anchetei declanşate în acest caz s-a stabilit că sinucigaşul, după ce a consumat băuturi alcoolice, a venit acasă în jurul orei 13.00. A găsit uşa locuinţei închisă, iar în aceste condiţii a provocat scandal, bătând cu pumnii în uşă, timp în care a proferat injurii şi ameninţări partenerei de viaţă.

„Urmare a stării de temere create, soţia nu i-ar fi permis accesul în imobil, iar în jurul orei 18.30 a observat, prin vizor, că bărbatul se află într-o poziţie nefirească în dreptul uşii, motiv pentru care a alertat autorităţile. Echipajul medical prezentat la faţa locului a declarat decesul bărbatului“, a declarat inspector Ramona Ciofu.

Gestul la care a recurs sinucigașul

Sinucigaşul s-a spânzurat cu o sfoară pe care a legat-o de scara de acces în podul blocului, care se află în imediata apropiere a uşii apartamentului.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, cercetări fiind efectuate pentru ucidere din culpă. Nu sunt indicii despre comiterea unei crime.

În ultima perioadă, în zona Roman au avut loc alte sinucideri şocante. Pe 26 martie 2024, într-o pădure din apropierea comunei Ion Creangă. a fost descoperită o maşină arsă în mare proporţie, iar în interior un cadavru. Cel care şi-a luat zilele era era un bărbat de 55 de ani, asistent medical la Serviciul de Ambulanţă Neamţ.

Un alt caz în jurul căruia planează un mister s-a petrecut pe 18 martie 2024. Bogdan Mihalache, de 39 de ani, agent şef principal la Biroul Rutier de la Poliţia Roman, şi-a curmat zilele, trăgându-şi un glonţ în cap. În acea zi era de serviciu în schimbul 1, iar la un moment dat a plecat din sediu, spunându-le colegilor că vrea să-şi ia ceva de mâncat.

La terminarea turei, pentru că predase arma şi nu răspundea la telefon, a fost trimis un echipaj la domiciliul acestuia. Uşa locuinţei a fost deschisă de către soţie, iar în baie a fost descoperit cadavrul. Cei care l-au cunoscut spuneau că gestul este inexplicabil, deoarece era conştiincios, nu avea probleme în activitatea profesională şi nici în familie.

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite