Bărbatul care și-a omorât soția în stradă, cercetat pentru viol asupra fiicei

0
Publicat:

Bărbatul din Olt care și-a omorât soția, luni, 29 aprilie 2024, în stradă, era cercetat pentru viol. Fiica sa l-a acuzat în 2023 că, în 2022, în timp ce se aflau împreună în Austria, a violat-o. Fata este de două luni în grija DGASP unde au ajuns acum și alți doi frați.

O crimă a avut loc în plină stradă, în localitatea Drăgănești-Olt din județul Olt. Un bărbat în vârstă de 37 ani, din Sprâncenata, județul Olt, i-a aplicat soției sale, de aceeași vârstă, mai multe lovituri de cuțit, aceasta murind la scurt timp la spitalul din Slatina.

Femeia apelase cu o zi înainte la Poliție, anunțând că are un conflict cu bărbatul. Polițiștii s-au prezentat, au stat de vorbă cu cei doi și au sfătuit-o pe femeie să ceară un ordin de protecție. Femeia a refuzat, cum de altfel același lucru l-ar mai fi făcut și în trecut.

Polițiștii ar fi insistat în această situație să o conducă pe femeie la mama acesteia, în localitatea Drăgănești, pentru a evita reaprinderea scandalului.

A doua zi, bărbatul s-a deplasat însă la Drăgănești, unde, în stradă, s-a certat din nou cu soția. În cele din urmă a scos un cuțit și a înjunghiat-o, după comiterea faptei fugind și fiind prins de polițiști la câteva străzi distanță.

Acuzat de viol asupra propriei fiice

Cuplul avea împreună cinci copii, patru băieți și o fată. Fata a anunțat, în luna iulie a anului trecut, poliția că tatăl său ar fi violat-o. Faptele s-ar fi petrecut în 2022, în timp ce fiica se află împreună cu bărbatul în Austria.

La data de 15 iulie 2023, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o minoră, în vârstă de 14 ani, din comuna Sprâncenata, județul Olt, cu privire la faptul că, în cursul anului 2022, în timp ce se afla în Austria, ar fi fost violată și agresată sexual de către tatăl său, în vârstă de 36 de ani.

Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și agresiune sexuală, cercetările fiind continuate pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea de măsuri legale.

De asemenea, după completarea formularului de evaluare a riscului privind violența domestică, împotriva bărbatului, polițiștii au emis și un ordin de protecție provizoriu”, au comunicat, marți, 30 aprilie 2024, polițiștii din Olt despre acest caz.

Fata a ajuns în grija Direcției Generale de Asistență și Protecția Copilului (DGASPC) Olt, însă nu după formularea acuzațiilor, ci jumătate de an mai târziu, în luna februarie a acestui an.

După ce mama copiilor a murit în urma rănilor suferite, o echipă mobilă de intervenție din cadrul DGASPC Olt a intervenit și i-a preluat și pe alți doi frați ai fetei, în vârstă de 8, respectiv 10 ani. Băieții mai mari, de 14 ani și 17 ani, au rămas în grija bunicilor paterni cu care au o relație de atașament, precizează reprezentanții DGASPC Olt.  

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite