Tragedie din gelozie. Un bărbat din Iași l-a omorât pe actualul iubit al fostei sale concubine, apoi s-a sinucis

0
Publicat:

O tragedie cutremurătoare a avut loc în comuna Heleșteni, județul Iași, în cursul nopții de marți spre miercuri. Un bărbat și-a pus capăt zilelor, după ce l-a omorât, mai întâi, pe iubitul fostei sale concubine. Potrivit anchetatorilor, crimele par să fi fost motivate de gelozie.

Crimă urmată de sinucidere, la Iași, pe fondul geloziei FOTO Arhivă
Crimă urmată de sinucidere, la Iași, pe fondul geloziei FOTO Arhivă

Surse din rândul anchetatorilor susțin că bărbatul nu a putut să suporte faptul că fosta sa concubină își găsise fericirea alături de un alt bărbat, motiv pentru care a recurs la un gest extrem.

Incidentul a fost raportat la Secția nr. 10 Poliție Rurală Ruginoasa prin apel la numărul de urgență 112. O femeie în vârstă de 22 de ani a alertat autoritățile că fostul ei concubin se află în curtea locuinței sale, din comuna Heleșteni. De aici, lucrurile au luat o întorsătură tragică.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul de 29 de ani, partenerul actual femeii, a fost atacat de rivalul său, în vârstă de 39 de ani, care l-a lovit cu un obiect înțepător-tăietor.

În urma agresiunii, victima a suferit răni grave și a fost transportată de urgență la spital. Cu toate eforturile depuse de medici, bărbatul nu a putut fi salvat și a murit din cauza leziunilor suferite. Într-un act de disperare și remușcare, agresorul s-a sinucis ulterior, spânzurându-se.

„În noaptea de 28 februarie, Secţia nr. 10 Poliţie Rurală Ruginoasa a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, cu privire la faptul că fostul concubin se află în curtea sa, din comuna Heleşteni. Din cercetările efectuate a rezultat că aceasta se afla în imobil cu un bărbat, în vârstă de 29 de ani. Ulterior, cel din urmă a ieşit în stradă, unde ar fi fost lovit cu un obiect înţepător-tăietor de fostul concubin al femeii, un bărbat în vârstă de 39 de ani. Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis Anca Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite