Încăierare între două eleve din Botoșani. Și-au cărat pumni și s-au păruit în prima zi de școală VIDEO

0
Publicat:

Bătăile între fete apar din ce în ce mai des în spațiul public. În Botoșani, două eleve de liceu și-au cărat pumni și s-au păruit în plină stradă, la puțin timp după festivitatea de deschidere a anului școlar 2023-2024. Incidentul, petrecut luni, 11 septembrie, a fost surprins de trecători, care au și publicat imagini pe rețelele de socializare.

Se pare că cele două adolescente s-ar fi luat la bătaie din pricina unui băiat. Tinerele au fost despărțite de proprietarul unei terase din vecinătate.

Conform publicației Monitorul de Botoșani, cele două fete sunt eleve în clasa a XI-a. Răfuiala dintre cele două adolescente a avut loc în apropierea Casei de Cultură din Botoșani.

Cazul a intrat și în atenția polițiştilor de la IPJ Botoșani, care s-au sesizat din oficiu în urma apariției imaginilor în spațiul public: „Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Urmează să stabilim identitatea persoanelor implicate. Ulterior, în funcție de rezultatele verificărilor, vor fi dispuse măsuri legale”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. 

Cele două fete sunt eleve în clasa a XI-a. Foto: Captură video
Cele două fete sunt eleve în clasa a XI-a. Foto: Captură video

De asemenea, o întâmplare asemănătoare a avut loc recent, în Hunedoara. Două eleve de 12 ani au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă, sub privirile colegilor impasibili, care se amuzau de suferința acesteia. 

Peste 2,7 milioane de elevi s-au întors în sălile de clasă luni, 11 septembrie. Acest an școlar se va încheia pe 24 iunie 2024 și va cuprinde 36 de săptămâni de cursuri, grupate în 5 module, despărțite de 5 vacanțe.    

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite