Două eleve de la Arte s-au luat la bătaie ca să devină celebre. S-au ales cu dosare penale

0
Publicat:

Două eleve de la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu“ din municipiul Târgu Jiu s-au luat la bătaie în curtea unității de învățământ ca să devină celebre, însă s-au ales cu dosare penale.

Cele două eleve s-au luat la bătaie ca să devină celebre Foto: Arhivă
Cele două eleve s-au luat la bătaie ca să devină celebre Foto: Arhivă

Cele două adolescente au motivat că a fost o simplă hârjoneală și că motivul a fost acela de a se face cunoscute. Bineînțeles, agresiunea a fost filmată și a ajuns în mediul online, iar polițiștii s-au sesizat și au deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

La data de 28 aprilie, polițiștii Biroului Siguranța Școlară s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că ieri, 27 aprilie, în incinta unui liceu din municipiul Târgu Jiu, în timpul orei de educație fizică, două eleve, de 14 ani, s-ar fi agresat fizic, în urma unui conflict spontan.

În cauză sunt continuate verificările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe“, au anunțat reprezentanții Poliției Gorj.

Inspectoratului Școlar Județean Gorj va demara o anchetă 

Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj a transmis că va demara o anchetă cu privire la ceea ce s-a întâmplat, iar școala va cerceta acest caz.

„Inspectoratul Școlar Județean Gorj a luat act, în această dimineață, de o filmare privind fapte de violență juvenilă în mediul școlar. Este vorba despre o altercație între două eleve minore de la un liceu din municipiul Târgu-Jiu. Incidentul este în atenția unității respective de învățământ - se va întruni comisia de combatere a violenței în mediul școlar, care va stabili și sancțiuni (în funcție de gravitatea aspectelor sesizate).

În paralel, există o anchetă a celor de la IPJ Gorj.

Inspectoratul Școlar Județean Gorj va demara, de asemenea, o anchetă legată de acest incident de violență în mediul școlar, asemenea fapte reprezentând abateri de la normalitate și de la conduita școlară“, a transmis Ionuț Catrina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite