Scene revoltătoare în curtea unui liceu din Hunedoara. Elevă bătută și călcată pe cap, colegii se amuzau VIDEO

0
Publicat:

Două eleve de 12 ani au fost filmate în timp ce loveau o altă adolescentă, sub privirile colegilor impasibili, care se amuzau de suferința acesteia, în curtea unui liceu din Hunedoara.

Filmul agresiunii a ajuns la IPJ Hunedoara. Sursa: Facebook.
Filmul agresiunii a ajuns la IPJ Hunedoara. Sursa: Facebook.

O femeie din Hunedoara s-a prezentat, marți, la sediul Poliției municipiului Hunedoara, împreună cu fiica sa în vârstă de 11 ani, pentru a reclama că adolescenta a fost bătută cu sălbăticie, chiar în curtea unui liceu din Hunedoara.

„Femeia a reclamat faptul că în data de 5 septembrie 2023 a primit pe telefonul mobil o filmare în care este redat momentul în care cele două fete o lovesc pe fiica sa. Minora a relatat faptul că avut discuții în contradictoriu cu cele două fete în data de 4 septembrie 2023, în timp ce se aflau în curtea unui liceu din municipiul Hunedoara, iar acestea au agresat-o fizic”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Elevă bătută în Hunedoara

Un martor al scenelor revoltătoare a filmat cu telefonul mobil agresiunea. În clipul care durează circa două minute, pot fi văzute două adolescente care stau în picioare, o trag de păr și lovesc cu palmele o fată, pe care una dintre, așezată pe un zid, reproșându-i că le bârfește.

„De ce o bârfești pe Carina? Ești invidioasă pe ea că are fundul mai mare?”. La un moment dat una dintre tinere o lovește de mai multe ori, pe victimă, cu genunchiul în față, apoi îi pune talpa pe cap. Victima le roagă pe agresoare să înceteze să o lovească, dar acestea continuă agresiunile, sub privirile nepăsătoare ale colegilor.

Agresoarele au fost identificate, dar nu răspund penal

Unii dintre aceștia se amuză de scenele la care iau parte. La un moment dat, o altă adolescentă, care privea scena zâmbind, se apropie și o lovește și ea pe minoră. Victima este trântită apoi și lovită cu picioarele în cap de celelalte eleve.

„În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și a luării măsurilor legale. Agresoarele au fost identificate și audiate în prezența părinților, a unui avocat și a unui reprezentant al Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copiilor (DGASPC Hunedoara), ele fiind însă nejustițiabile, căci au sub 14 ani”, a precizat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Scenele s-au petrecut în curtea liceului „Matei Corvin” din Hunedoara.

HunedoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite