Bătaie între trei eleve în timpul pauzei la o școală din Tecuci. Mama uneia a intervenit, cu violență, în scandal

0
Publicat:

Bătaie între trei eleve în timpul pauzei la o școală din Tecuci, județul Galați. În scandal a intervenit și mama uneia dintre agresoare. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Scandalul a fost anunțat la 112 FOTO: ARHIVA ADEVĂRUL
Scandalul a fost anunțat la 112 FOTO: ARHIVA ADEVĂRUL

Polițiștii au fost anunțați la 112 cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviță, din Tecuci, a avut loc o agresiune între trei tinere, eleve în cadrul a două unități de învățământ situate în imediata apropiere.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că, miercuri, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulți elevi ar fi ieșit în afara celor două unități de învățământ, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuințe.

Potrivit polițiștilor, în acest loc s-au întâlnit și trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX -a și una de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a. 

„Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuție în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic și și-ar fi adresat cuvinte și expresii vulgare. De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit și mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feței de mai multe ori pe cea de 14 ani”, a  anunțat Poliția Galați. 

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru „infracțiunile de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cercetările vor fi continuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum și gradul de participare al fiecărei persoane”

O anchetă va începe, cel mai probabil, și unitățile școlare unde învață cele trei eleve. 

Elev transformat în sac de box la Liceul de Artă Galați

Nu este, din păcate, primul caz de violență în școlile gălățene. Luna trecută,  un elev de clasa a 7-a de la Liceul de Artă din Galați a fost bătut de un coleg de clasă. Agresiunea s-a produs la școală, într-o pauză, chiar în sala de clasă, sub privirile celorlalți elevi care s-au mulțumit să filmeze incidentul. Poliția a deschis dosar penal.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite