Crimeea: Hackerii ucraineni au atacat o televiziune rusească și au difuzat o declarație a lui Zelenski VIDEO

0
Publicat:

Hackerii ucraineni au atacat o televiziune din Crimeea ocupată de ruși și au difuzat un videoclip cu o declarație a preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, conform UNN.

Televiziunea atacată de hackeri a difuzat o declarație a lui Zelenski  Foto: Captură video
Televiziunea atacată de hackeri a difuzat o declarație a lui Zelenski Foto: Captură video

Astfel, pe „Pervîi canal” a apărut un videoclip cu o declarație a lui Zelenski, în care acesta amintește că fiecare dintre oficialii ruși implicați în ocuparea Crimeei ar trebui să-și amintească că acesta nu este țara unde își vor găsi pacea și liniștea.

Videoclipul include și câteva secvențe video unde pot fi observate steaguri ucrainene, pe fundal răsunând melodia cântăreaței din Ucraina Tina Karol - „Ucraina - ești tu”.

Potrivit sursei citate, la sfârșitul lunii iunie, hackerii ucrainei au spart site-ul oficial al unei companii de stat rusești care acționează ca intermediar cheie în exportul și importul de tehnologii și servicii militare.

Astfel, la intrarea pe site, utilizatorii vedeau un mesaj  cu articolele 2 și 65 din Constituția Ucrainei, care precizează că teritoriul Ucrainei în cadrul graniței existente este integral și inviolabil.

Vom ucide pe toți cei care au venit pe pământul nostru”, se mai arăta în mesajul dat.

Europa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite