Mâncare de prune afumate cu carne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Dacă perele, merele, gutuile intră mai rar în tocăniţele noastre, prunele uscate îşi petrec toată toamna în cămara şi în cratiţa românească, trăind binişor, pe lângă cartofi, varză şi fasole, cu tot feluş de cărnuri şi afumături“, scrie Radu Anton Roman în cartea „Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti“, de unde am luat şi această reţetă de mâncare de prune afumate cu carne.

Mâncare de prune afumate cu carne – Ingrediente (4-6 porţii)

1 lingură făină

1 ceapă

1 kg prune uscate afumate

1 kg carne vită, mai grasă

1 lingură zahăr

50 g unt

sare

piper

afla modul de preparare pe clickpoftabuna.ro

Bucătărie

Top articole

Partenerii noștri


Ultimele știri
Cele mai citite