Dan Petrescu, gest lipsit de bun-simț în Coreea de Sud. Explicația sa, și mai penibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce sezonul trecut a dat vina pentru parcursul slab pe faptul că a preluat echipa în timpul campionatului, Dan Petrescu a pornit în această stagiune cu un rezultat nesatisfăcător: 1-1 cu Daejeon. Antrenorul român al lui Jeonbuk a fost protagonistul unei faze controversate la finalul partidei, când nu a vrut să dea mâna cu omologul său de pe banca echipei adverse.

Dan Petrescu a înghețat la meciul cu Daejeon. Foto Facebook
Dan Petrescu a înghețat la meciul cu Daejeon. Foto Facebook

Dacă alegerea sa a fost cum a fost, explicația lui Dan Petrescu arată lipsă de bun-simț. Românul a motivat că nu l-a salutat pe antrenorul lui Daejeon pentru că trebuia să meargă la toaletă. „Mă grăbeam să ajung la baie și am intrat direct la vestiare. A fost foarte frig azi și trebuia să merg”, a spus fostul mare internațional, potrivit Sports-G.

Pe lângă asta, antrenorul a dat vina pentru rezultat pe conducere și pe jucătorii echipei din Coreea de Sud: „Nu sunt mulțumit de rezultat, mai ales că au venit mulți fani la stadion și nu i-am putut bucura. A fost un meci greu, mai ales în prima repriză, când Daejeon a avut o singură ocazie și a marcat. După, adversarii s-au retras foarte mult, s-au concentrat doar să se apere și să speculeze ocaziile de pe contraatac. Am reușit să răspundem bine, însă am așteptări mai mari de la jucătorii mei. Sper să mai transferăm jucători străini cât mai rapid posibil, mai ales că până pe 17 martie avem patru meciuri de jucat. Ne trebuie cât mai mulți jucători”, a conchis românul.

Anul trecut a ”uitat” să-l salute pe Hagi

Dan Petrescu nu e la primul gest de acest fel. În aprilie 2023, când se afla la cârma CFR-ului, antrenorul a plecat direct spre vestiare, fără să dea mâna cu fostul său coechipier de la Steaua și echipa națională, Gică Hagi, după o remiză, 2-2, între echipa sa și Farul. „N-am apucat să vorbesc cu Dan Petrescu. M-am dus să-l salut, dar nu l-am văzut. De asta am plecat și eu repede de pe teren. M-am dus să-l salut, așa cum fac cu toți cei care vin aici. Nu l-am văzut…”, a declarat Gheorghe Hagi după incident.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite