Dan Petrescu, salvat de VAR. Jeonbuk prinde în ultimul moment play-off-ul, cu o victorie decisivă

0
Publicat:

Jeonbuk se afla, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, în fața unei premiere negative: afară din play-off pentru prima dată în istoria clubului din Coreea de Sud. Dan Petrescu și-a salvat postul după o victorie chiar pe terenul contracandidatei Seoul, pe care a lăsat-o în afara locurilor de play-off.

Dan Petrescu și-a salvat postul în ultima etapă din sezonul regulat. Foto Facebook
Dan Petrescu și-a salvat postul în ultima etapă din sezonul regulat. Foto Facebook

Formația antrenată de român a obținut victoria, scor 2-0, și a încheiat sezonul regulat pe locul 4, după ce în ultimele 5 etape reușise doar un succes și Dan Petrescu era amenințat cu demiterea. Jeonbuk a tremurat serios în finalul primei părți, când gazdele au reușit să puncteze, dar golul a fost anului la intervenția din camera VAR, pentru un ofsaid de ordinul centimetrilor.

După pauză, Jeonbuk s-a dezlănțuit, lovind pe contraatac în minutul 60, pentru ca 15 minute mai târziu, Gustavo să liniștească meciul cu o lovitură de cap, stabilind scorul final: 0-2. Victoria a ajutat-o pe Jeonbuk să încheie sezonul regulat pe locul 4, cu 49 de puncte, două peste Seoul, rămasă prima sub linie, pe 7. La finalul unui sezon greu, Dan Petrescu a fost filmat zâmbind și îmbrățișându-se cu colegii din staff.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite