Dan Petrescu, „turbat“ și în Coreea de Sud: Și-a înjurat stafful în română VIDEO

0
Publicat:

Dan Petrescu (55 de ani) a plecat din România un car de nervi! Pentru că, la CFR Cluj, în mod clar, relația cu oficialii clubului se stricase. Motivul? Sezonul trecut s-a ratat titlul. Chiar și așa, CV-ul fostului internațional în Gruia e impresionant, el câștigând patru titluri pe banca ardelenilor. Mai mult decât atât, Petrescu a avut rezultate respectabile și în cupele europene, mai ales când vedem cum se descurcă, în ultimii ani, echipele românești în diferite întreceri UEFA.

Dan Petrescu, un antrenor coleric
Dan Petrescu, un antrenor coleric

Așadar, un antrenor bun, Dan Petrescu merita să ajungă mai sus în carieră, însă, cu siguranță, a plătit prețul pentru derapajele sale comportamentale. Adevărul a oferit aici o mostră șocantă, cu ce făcea „Bursucul“ la Dinamo Moscova, în Rusia. Și, ajuns acum în Coreea de Sud, la Jeonbuk Motors, Petrescu își continuă crizele de nervi.

Astăzi, într-o partidă din etapa a 5-a a grupelor Ligii Campionilor, Jeonbuk Motors a învins formația din Hong Kong, Kitchee, scor 2-1 în deplasare. Când elevii lui Petrescu avea 2-0 pe tabelă, centralul Akhrol Risqullaev (Uzbekistan) l-a eliminat pe Jeong Tae-Wook, în minutul 45. Așadar, Jeonbuk a fost nevoită să joace o repriză întreagă în inferioritate numerică. Ceea ce l-a scos din sărite pe Dan Petrescu! Acesta și-a descărcat nervii pe oamenii din stafful său, strigând în română: „Stați ca proștii pe bancă!“.

Din fericire pentru Petrescu, Jeonbuk s-a impus cu 2-1 și își păstrează șansele de calificare în optimile Ligii Campionilor Asiei. Echipa e pe locul 2 în grupa F, când mai e o rundă de jucat. Bangkok United (Thailanda) are 10 puncte (dar și un meci mai puțin), în timp ce Jeonbuk e pe 2, cu 9 puncte. Lion City Sailors (Singapore) și Kitchee (Hong Kong) sunt pe 3, respectiv 4, cu 6 puncte și 1 punct.

VEZI CRIZA DE NERVI A LUI DAN PETRESCU PE BANCĂ (MINUTUL 62:30)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite