Adevărul Live, ora 11.00: Maratonul Internațional București, sărbătoarea sportului de masă. Cum a crescut spectaculos, an de an

0
Publicat:

Dacă vara e despre plajă, mare și festivalurile muzicale, atunci toamna are și ea un eveniment pentru care mii de oameni se pregătesc în avans, marcându-și în calendar data la care se va organiza.

Maratonul Internațional București oferă cadre cu adevărat superbe, când se dă startul
Maratonul Internațional București oferă cadre cu adevărat superbe, când se dă startul

Vorbim despre Maratonul Internațional București. Pentru care a început deja numărătoarea inversă. Concret, avem de așteptat 9 zile, până duminică, 15 octombrie, când se va da startul și alergătorii vor pune stăpânire pe străzile Capitalei. În mai multe probe, după cum se poate vedea:

*Maraton (42,195 de kilometri)

*Semi-maraton (21 de kilometri)

*Cursa Ștafeta 4X (42 de kilometri)

*Cursa de 10 kilometri

*Fun Race (2,5 kilometri)

*Cursa atleților cu dizabilități (2,5 kilometri în cărucior)

De precizat că weekend-ul Maratonului Internațional București (14-15 octombrie) va începe de sâmbătă, cu evenimentele dedicate celor mici. Cursele copiilor sunt însă deja sold-out, după cum au anunțat organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre restul curselor, traseele și locurile rămase disponibile pentru înscrieri aici ne va vorbi Laurențiu Mihai, de la ora 11.00, la Adevărul Live. Acesta activează în cadrul Bucharest Running Club (BRC), organizatorul Maratonului Internațional București, eveniment care s-a lansat în 2008, cu doar 1.000 de participanți. Între timp, a crescut spectaculos, an de an, ajugând să aibă cursele sold-out!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite