Rutina cu care Dan Bittman a slăbit șapte kilograme. „Mănânc cu pâine, mănânc de toate”

0
Publicat:

Dan Bittman a reușit să scape de șapte kilograme fără prea mare efort. Artistul a mărturisit că a adoptat o rutină din ce în ce mai populară în ultima vreme, iar rezultatele s-au văzut.

Dan Bitman. FOTO Facebook Dan Bitman
Dan Bitman. FOTO Facebook Dan Bitman

Artistul se pregătește de sărbători.

Bittman a dezvăluit, pentru ciao.ro, că dacă de Revelion va avea concerte în București, pentru Crăciun nu și-a făcut planuri decât cu familia, pe care o va răsfăța cu preparate gătite chiar de el.

Artistul e specialist în sarmale, borș de legume, pui pe sticlă și cartofi la cuptor. 

Nu se teme că va pune kilograme, pentru că este într-o formă fizică foarte bună. Spune că reușit să slăbească nu mai puțin de șapte kilograme.

Am încercat o chestie și văd că la mine a funcționat. Mănânc în fiecare zi, după ora 14:00. Între 14.00 și 22.00. Și mi se pare ok, adică nici nu mi-e foame, nici nu trebuie să țin dietă strictă. Mănânc cu pâine, mănânc de toate”, a mărturisit artistul pentru Ciao.

Amintim că postul intermitent - rutina descrisă de artist - este un model alimentar care presupune alternarea perioadelor de limitare a consumului de alimente cu perioade de timp în care persoana consumă alimente solide și lichide.

16 ore de post și o perioadă de 8 ore în care este permisă alimentația

Promovat intens ca metodă eficientă de slăbit, dar a cărui binefacere nu ar fi doar scăderea în greutate, postul intermitent a devenit aproape o modă.

Medicul specializat în diabet și boli de nutriție Anca Roman a detaliat, într-o postare pe contul său de Facebook, ce este postul intermitent, ce spun studiile medicale despre metoda care câștigă teren și în România, dar și cui îi este interzis să-l practice.  

Sunt mai multe modalități de a pune în aplicare postul intermitent, scrie medicul.

„Prima și cea mai răspândită constă în 16 ore de post și o perioadă de 8 ore în care este permisă alimentația. Intervalul se stabilește împreună cu medicul, fiind adaptat programului/stilului de viață al fiecărui pacient”, detaliază medicul.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite