Gala MTV EMA 2023 din Paris a fost anulată din cauza Conflictului Israel-Gaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii Galei MTV Europe Music Awards (EMA), programată pentru luna viitoare în Paris, au luat decizia de a anula evenimentul din cauza „volatilității evenimentelor la nivel mondial”, în contextul conflictului în curs din Israel și Gaza.

MTV Europe Music Awards 2023 trebuia să aibă loc pe 5 noiembrie la Paris
MTV Europe Music Awards 2023 trebuia să aibă loc pe 5 noiembrie la Paris

Cu nominalizați de renume precum Taylor Swift, Olivia Rodrigo, Bad Bunny și Foo Fighters, evenimentul urma să aibă loc la data de 5 noiembrie.

Anunțul a fost făcut joi printr-un comunicat oficial, în care un purtător de cuvânt al MTV EMA a explicat motivul deciziei:

„Având în vedere volatilitatea evenimentelor la nivel mondial, am decis să continuăm cu MTV EMA 2023 dintr-o abundență de precauție pentru miile de angajați, membri ai echipelor, artiști, fani și parteneri, care călătoresc din toate colțurile lumii pentru a da viață spectacolului.”

Gala MTV EMA este un eveniment anual așteptat cu nerăbdare de fani și artiști din întreaga lume, recunoscând excelența în industria muzicală și oferind o platformă pentru a celebra creația muzicală globală.

Cu toate acestea, organizatorii au subliniat că în lumina evenimentelor devastatoare din Israel și Gaza, care sunt în desfășurare, nu este momentul propice pentru o sărbătoare globală.

Comunicatul a evidențiat și solidaritatea cu victimele și familiile afectate de conflict, precizând următoarele: „Cu mii de vieți deja pierdute, este un moment de doliu. Așteptăm cu nerăbdare să găzduim din nou MTV EMA în noiembrie 2024.”

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite