Cele mai îndrăzneţe ţinute de la gala MTV EMA 2018. Artistele au purtat rochii care lasă prea puţin loc imaginaţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 25-a ediţie a galei MTV Europe Music Awards a avut loc pe 4 noiembrie în Bilbao, Spania. Starurile nu au ratat ocazia şi au profitat de moment pentru a defila pe covorul roşu cu ţinute inedite.

Cele mai îndrăzneţe alegeri vestimentare au surprins din nou publicul galei MTV Europe Music Awards, unde vedetele şi-au etalat ţinute ce nu au putut fi trecute cu vederea, marile case de modă fiind opţiunea celor mai multe dintre ele, potrivit Daily Mail

Starurile au optat, de asemenea, pentru outfituri care să atragă cât mai mult atenţia, care mai de care mai strălucitoare sau în nuanţe aprinse şi care să le scoată în evidenţă trupurile.

Actriţa americană Hailee Steinfeld (21 de ani) a rupt barierele şi a arătat senzaţional într-o ţinută semnată Armani Prive. Ea a purtat o rochie stil salopetă nonconformistă, cu o fundă mare aplicată în faţă, alcătuită din paiete mari argintii care reflectă nuanţe de mov. Partea superioară i-a lăsat umerii descoperiţi, iar pantalonul a fost transparent, lăsându-i la vedere posteriorul. 

hailee steinfeld mtv ema 2018 foto getty images

Hailee Steinfeld FOTO Guliver/Getty Images

hailee steinfeld mtv ema 2018 foto getty images

FOTO Guliver/Getty Images

   

Prezentatoarea TV Chloe Ferry (23 de ani) a vrut, cu siguranţă, să iasă în evidenţă cu salopeta strâmtă pe care a purtat-o, cu aplicaţii de ştrasuri care să acopere zonele intime şi care, graţie nuanţei nude, dă impresia că este transparentă. A întregit ţinuta cu sandale cu toc şi benzi transparente.  

chloe ferry mtv ema 2018 foto getty images

Chloe Ferry FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Camila Cabello (21 de ani), marea câştigătoare a MTV Europe Music Awards, a ales eleganţa şi a purtat o rochie „cuminte“, de un roşu aprins, lungă, cu bretele finuţe, pe care a accesorizat-o cu cercei rotunzi strălucitori şi cu brăţări cu diamante, purtate pe ambele mâini. 

Imagine indisponibilă

Camila Cabello FOTO Guliver/Getty Images

Actriţa americană Lindsay Lohan (32 de ani) a strălucit la propriu cu ţinuta pe care a ales-o, o rochie scurtă, metalică-aurie, cu umerii goi şi volane în dreptul bustului, cu centură din acelaşi material în talie. A accesorizat-o cu o pereche de pantofi stiletto negri şi cu o poşetă care include atât negru, cât şi auriul metalic al rochiei.  

   

lindsay lohan mtv ema 2018 foto getty images

Lindsay Lohan FOTO Guliver/Getty Images

    

Modelul britanic Jourdan Dunn (28 de ani) a acaparat toate privirile cu o ţinută îndrăzneaţă, în nuanţe sidefate, albastru pal şi argintiu, pe sub care a lăsat la vedere cupele nude aplicate pe sâni şi care au ieşit în evidenţă datorită pielii mulatre. Rochia cu un umăr gol şi cu o crăpătură amplă pe picior a fost întregită de sandale cu talpă nude şi bandă transparentă. 

jourdan dunn mtv ema 2018 foto getty images

Jourdan Dunn FOTO Guliver/Getty Images

Cântăreaţa americană Halsey (24 de ani) a ieşit din zona de confort şi a optat pentru o rochie extravagantă, din dantelă de culoarea pielii, cu aplicaţii argintii, cu spatele gol, al cărui decupaj continuă până în zona din faţă: bust şi talie. Dacă per total, dantela este transparentă, zona intimă a fost acoperită de o bucată de material nude. 

halsey mtv ema 2018 foto getty images

Halsey FOTO Guliver/Getty Images

halsey mtv ema 2018 foto getty images

FOTO Guliver/Getty Images

Rapperiţa Nicki Minaj, câştigătoare a două trofee MTV EMA 2018, a ales un body argintiu cu un decolteu amplu şi o trenă în aceeaşi nuanţă. Ea şi-a accesorizat ţinuta cu elemente aurii. 

   

nicki minaj vma ema foto guliver/getty images

Nicki Minaj FOTO Guliver/Getty Images

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite