Cum s-a pregătit Sebastian Stan pentru a da viață versiunii mai tinere a lui Donald Trump în „The Apprentice”: „Dacă eram în baie, îl ascultam”

0
Publicat:

Actorul de origine română Sebastian Stan dă viață unei versiuni mai tinere a lui Donald Trump în filmul biografic „The Apprentice". În noua dramă, starul Marvel îl interpretează pe Trump pe vremea când acesta era un mogul imobiliar în New York-ul anilor 1970 și 1980, relatează Cover.

Sebastian Stan
Sebastian Stan îl interpretează pe Donald Trump în „The Apprentice”. Foto: Profimedia (Arhivă)

Pentru a fi gata să interpreteze o figură publică atât de cunoscută, Stan a trecut printr-un „proces de imersiune” care a durat „24 de ore din 24, 7 zile din 7" și și-a petrecut cea mai mare parte a zilelor ascultându-l pe cel care avea să devină președintele Statelor Unite. 

A fost un fel de proces de imersiune 24/7 în care, practic, cred că am trăit cu el într-o oarecare măsură, în căști, pe telefon și pe YouTube, oriunde mergeam și mă plimbam, orice făceam, dacă eram în baie, îl ascultam", a explicat el în timpul unei conferințe de presă la Festivalul de Film de la Cannes. „Nu știu cum să fac altfel decât 100% și asta am încercat să fac în timpul limitat pe care l-am avut la dispoziție.

Totuși, actorul a precizat că s-a ținut departe de imaginile cu Trump din zilele noastre pentru a se putea concentra pe perioada de timp respectivă. 

A trebuit să mă distanțez de o mulțime de lucruri din ziua de azi - am fost norocoși în sensul că există o mulțime de lucruri pe care să le vezi, să le privești și să le citești, o mulțime de interviuri pe care le-a dat în acea perioadă... a fost de mare ajutor", a explicat Sebastian Stan. 

Echipa de campanie a lui Trump a denunțat filmul după ce a avut premiera la Cannes, luni seară, numindu-l „gunoi" și „pură ficțiune". Aceștia au afirmat că vor intenta un proces „pentru a aborda afirmațiile vădit false ale acestor pretinși regizori". 

Regizorul Ali Abbasi a răspuns marți la această declarație, spunând că ar fi dispus să se întâlnească cu Trump, să vizioneze filmul și să aibă o discuție cu el despre acesta după aceea. 

Filme



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite