Muzică
Articol publicitar

Ela Crăciun, în grila de vară a Itsy Bitsy FM

Ela Crăciun, în grila de vară a Itsy Bitsy FM

Mama blogger Ela Crăciun va intra, în această vară, în familia Itsy Bitsy FM, prin lansarea unui nou proiect radio cu titlul “Jurnal de sarcină”. Emisiunea-pastilă va aduce ascultătorilor trairile şi experienţele unei mame pe parcursul întregii sarcini şi va intra din 25 iunie în grila radioului pentru părinţi si copii, fiind difuzată marţi şi vineri dimineaţă de la 10:00.

Cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri şi yoga

Cea mai lungă zi din an se tratează cu muzică live, petreceri şi yoga

Ce e bine să faci pentru noroc în carieră în cea mai lungă zi din an? „În mitologia corporatistă din România, energia solstiţiului de vară este o energie a pasiunii, vitalităţii şi creativităţii. Următoarele zodii vor avea noroc în carieră, cu condiţia ca joi, pe 21 iunie, în cea mai lungă zi din an, să fie #GataLa4 cu sarcinile de birou pentru punk-rock cu E.M.I.L., petreceri şi yoga în Pipera, kilometrul 0 al corporatiştilor din Capitală.

Reguli de acces şi conduită la „Rock the City 2018“ - Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire

Reguli de acces şi conduită la „Rock the City 2018“ - Nick Cave & The Bad Seeds şi Arcade Fire

Marti si miercuri, „Rock The City” prezintă două concerte memorabile si în premieră în România: Nick Cave & The Bad Seeds, pe 19 iunie, şi Arcade Fire, pe 20 iunie, ambele la Romexpo. În deschiderea concertului de marţi va urca pe scenă NoruNegru, iar pe 20 iunie cor cânta trei trupe româneşti - The Speakers, Greetings Sugar, Firma - şi una din Serbia, Repetitor.

Mii de fani, prezenţi la încă un concert Scorpions de neuitat, la Bucureşti. Când coloana sonoră a vieţii tale este rock'n'roll-ul, nu ai cum să îmbătrâneşti

Mii de fani, prezenţi la încă un concert Scorpions de neuitat, la Bucureşti. Când coloana sonoră a vieţii tale este rock'n'roll-ul, nu ai cum să îmbătrâneşti

După 53 de ani de carieră, la al optulea concert în România, Scorpions au demonstrat încă o dată că mii fani de toate vârstele le trăiesc piesele şi le cântă din toată inima, de parcă ar fi o singură voce. „Vântul schimbării“, cu al său mesaj atât de  puternic, a răsunat din nou la Romexpo, în seara de 12 iunie, în cadrul unui nou concert de colecţie, din cadrul Crazy World Tour, adus în România de Events.

La prima vedere, cântăreţii sunt (doar?) nişte oameni frumos îmbrăcaţi (uneori ciudat îmbrăcaţi) care se distrează toată ziua şi au parte de (prea multă) atenţie. „Ce-o fi greu în a cânta pe scenă?“, se întreabă unii. „Ce legătură au Andre şi Şatra Benz şi Voltaj cu antreprenoriatul?“, se miră alţii.

acum 9 luni · comentarii (4)

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

acum 10 luni · comentarii (1)

Weekend-ul trecut a avut loc a şasea ediţie a festivalului de muzică jazz din Paloznak, Ungaria. Locaţia perfectă pe malul lacului Balaton şi artiştii de renume au făcut ca să mă întorc a doua oară cu zâmbetul pe buze de la acest festival. Este un festival micuţ, intim, cochet, cu mâncare foarte bună şi un vin alb excelent din zona lacului. Muzica este doar un plus care te aduce mai aproape de starea ideală.

acum 11 luni · comentarii (0)

De vreo două decenii încoace pop-ul deţine titlul pentru „Cel mai inovator gen muzical”. Muzica electronică nu stă nici ea degeaba – doar anul acesta a adus primul premiu Grammy grupului dance The Chainsmokers (băieţii ăia care-ţi suprasaturează urechile cu muzica lor de fiecare dată când deschizi radioul). Iar hip-hop-ul este mai cameleonic ca niciodată!

acum 1 an · comentarii (0)

Un concurs de muzică aduce în actualitate dimensiunile conflictului dintre Europa democratică şi Rusia. Şi deşi nu s-ar putea compara cu Jocurile Olimpice, Eurovision Song Contest ar putea produce efecte urâte şi de durată pentru toţi iubitorii de pace. Un boicot rusesc ar fi o soluţie cu două tăişuri.

acum 1 an · comentarii (48)

Era de aşteptat ca mulţi români să nu fie de acord cu piesa „Yodel It!“, care va reprezenta România în finala Eurovision 2017 din Kiev. Totuşi, reacţiile unora sunt de-a dreptul aberante. Ei vorbesc despre trădarea „identităţii naţionale“ deoarece piesa „Yodel It“ ar conţine elemente specifice altor naţiuni şi nu celei române. Calm down! E Eurovision şi nu „Pasărea Măiastră“ sau „Cântarea României“!

acum 1 an · comentarii (15)

Cu cine mergem la Kiev? Ne pasă? Să ne pese! Dacă iţi pasă, votează! Este sloganul valabil pentru alegerile politice. Şi ar trebui să fie şi pentru chestii mai puţin importante, cum ar fi concursul Eurovision! Nu vreau să bagatelizez valoarea votului politic sau să pun un semn de egalitate între acesta şi votul dat la un concurs de muzică, doar vreau să vă sugerez că şi acesta din urmă contează pentru imaginea României!

acum 1 an · comentarii (1)

Music Outdoor eXperience este primul festival cu obiectiv turistic din România, care a dezvoltat un concept inedit, un festival de muzică electronică asezonat cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiţii, aer curat, distracţie şi voie bună.

acum 2 ani · comentarii (0)