Stiri despre propaganda

  314 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Totul e captiv pe frontul de Est
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul e captiv pe frontul de Est

  Moscova a renunţat la tancuri şi foloseşte manipularea şi corupţia pentru a-şi transforma foştii sateliţi în zone neguvernabile.

 • Ce mai
fac propagandiştii PCR?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce mai fac propagandiştii PCR?

  Istoricii noştri, cărora le-a mai rămas un pic de curaj, trebuie să stabilească, scotocind prin arhive, cine erau secretarii cu probleme de propagandă ai Partidului Comunist Român, când Nicolae Ceauşescu a fost împuşcat la Târgovişte.

 • Falsul expert occidental - instrumentul propagandei ruse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Falsul expert occidental - instrumentul propagandei ruse

  Pe 21 mai 2018, Comisia pentru Afaceri Externe a Parlamentului Britanic a publicat un raport numit ,,Aurul Moscovei: corupţia rusească în Marea Britanie”, ce reprezintă un document în cadrul căruia, deputaţii britanici au declarat că persoane ce au legătură cu Kremlinul, au depozitat şi spălat bani în Londra ca parte a unei strategii ruse ce urmăreşte subminarea  sistemului bazat pe reguli globale.

 • Cum încearcă Rusia să destabilizeze UE folosindu-se de criza migraţiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum încearcă Rusia să destabilizeze UE folosindu-se de criza migraţiei

  Pe 17 ianuarie 2018, premierul suedez făcea o declaraţie prin care îşi manifesta îngrijorarea faţă de creşterea violenţelor între diverse clanuri de imigranţi, afirmând că intervenţia militară nu este prima opţiune, dar că Suedia „va apela la orice măsură pentru a pune capăt acestora“ şi, evident, înainte vor fi „analizate şi alte metode“.

 • Sputnik minte şi când vorbeşte de
turism. Unde se duc ruşii în luna mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sputnik minte şi când vorbeşte de turism. Unde se duc ruşii în luna mai

  Varianta în limba română pentru Republica Moldova a agenţiei Sputnik încearcă să ne exemplifice printr-un articol, chiar înainte de mini-vacanţa de 1 mai, marea prietenie dintre Rusia şi cetăţenii republicii dintre Prut şi Nistru. Din păcate pentru autorii articolului, o prietenie ar trebui să se bazeze pe fapte reale şi nu pe titluri false care induc oameni în eroare.

 • Rusia şi „căştile albe“ ale... dezinformării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rusia şi „căştile albe“ ale... dezinformării

  Pe data de 3 mai, Căştile Albe, respectiv grupul de Apărare Civilă Siriană alcătuit din aproximativ 3000 de voluntari, anunţa că Departamentul de Stat al SUA suspendă finanţarea acordată activităţii desfăşurate de aceştia, enunţând că, pentru moment, realizează o revizuire a sprijinului financiar.

 • Cele două Corei au început să demonteze difuzoarele de propagandă de la frontieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele două Corei au început să demonteze difuzoarele de propagandă de la frontieră

  Coreea de Nord şi Coreea de Sud au început să demonteze marţi difuzoarele care difuzează propagandă la frontiera dintre cele două ţări, în cadrul unor măsuri promise în cadrul summitului de vineri între liderul nord-coreean Kim Jong-un şi preşedintele sud-coreean Moon Jae-in, relatează Reuters.

 • De ce cheltuieşte Armata României bani publici pe lăutari şi huliganisme?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce cheltuieşte Armata României bani publici pe lăutari şi huliganisme?

  În mod normal, după 1989 toate bazaconiile inventate de bolşevici pentru sport şi cultură ar fi trebuit să dispară. Echipele de fotbal să găsească suporteri şi oameni de afaceri dispuşi să investească (aşa cum e în toată lumea civilizată), sportivii din întrecerile individuale să găsească sponsori şi entităţi non-profit care să-i ajute, lăutarii să se întoarcă la lăutăria lor, cu bilet de intrare şi onorariu negociat. Dar n-a fost aşa...

 • Si vis pacem,
para bellum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Si vis pacem, para bellum

  De când cu rachetele americane, britanice şi franceze care au lovit Siria, văd că iar au apărut la noi „pacifiştii“. Am pus între ghilimele fiindcă lucrurile nu sunt întotdeauna ceea ce par a fi. Realitatea e că, în decursul timpului, foarte multe regimuri autoritare s-au pretins pacifiste, deşi ele voiau pace într-un singur sens: să fie lăsate în pace să facă ce vor, tot aşa cum hoţii vor liniştea în care pot fura.

 • Precedentul Siria: nu mai
există adevăr?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Precedentul Siria: nu mai există adevăr?

  Nu e vorba despre ceea ce vă aşteptaţi, adică o discuţie despre capacităţi militare, trupe în teren sau în regiune, planuri de atac şi contra-atac. Sau cel puţin nu azi.

 • Spălarea pe creiere continuă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spălarea pe creiere continuă

  O mulţime de informaţii fără rost au ajuns să-ţi umple mintea. Asta nu înseamnă că eşti mai informat sau mai deştept. Sunt împinse cu o forţă uluitoare în mintea ta de către televiziuni şi alte suporturi de comunicare.

 • „Minţi ca un propagandist de la Moscova!“/„Minţi ca un propagandist american!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Minţi ca un propagandist de la Moscova!“/„Minţi ca un propagandist american!“

  Îmi e greu să cred că nu vă aduceţi aminte (sau nu aţi auzit povestindu-se) de expresiile dominante ale contra-propagandei montate la o scară enormă de o parte şi de alta a Cortinei de Fier. Atunci se trăia în tensiunea unei permanente stări pre-conflictuale, împinsă mereu la limita superioară a puterii de suportabilitate a adversarului.