Stiri despre investitie

  2565 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Romgaz se asigură în caz de dezastru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Romgaz se asigură în caz de dezastru

  Compania va cheltui 7,8 milioane de lei, aproximativ 1,9 milioane de euro, pentru achiziţia unor soluţii informatice care să asigure accesul la date în caz de dezastru, se arată într-un anunţ al producătorului de gaze.

 • Maternitatea cere credit de 10 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maternitatea cere credit de 10 milioane de euro

  Construcţia noii unităţi spitaliceşti a fost demarată în toamna anului trecut, iar în 2012 se vor face primele internări. După ce medicii din Maternitate, precum şi zeci de pacienţi s-au plâns de condiţiile din actuala secţie, Consiliul Judeţean a luat hotărârea de construi cea mai modernă unitatea spitalicească din ţară.

 • „Prima Casă“, costuri de la A la Z
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prima Casă“, costuri de la A la Z

  Cei care vor să-şi achiziţioneze o locuinţă prin programul guvernamental trebuie să ştie că, pe lângă avansul minim, mai au de suportat multe alte taxe. Pentru taxele notariale, asigurări, comisionul către Fondul de Garantare şi depozitul colateral, solicitantul trebuie să mai scoată din buzunar cel puţin 2.000 de euro.

 • Panoramic se transformă în cinematograf 3D
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Panoramic se transformă în cinematograf 3D

  Cel mai vechi cinematograf din judeţ intră după 40 de ani de la înfiinţare în prima renovare capitală. Administratorii vor să-l transforme într-o sală dotată cu echipament 3D şi să stopeze migraţia cinefililor nemţeni în oraşul vecin.

 • Târgu-Mureş: Turcii îşi extind investiţiile la Reghin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Turcii îşi extind investiţiile la Reghin

  După ce a pus pe picioare Prolemnul, compania Kastamonu vrea să ridice încă două fabrici de PAL şi MDF. Turcii au investit deja 100 de milioane de euro în noua fabrică de PAL melaminat de la Reghin, care va fi dată în folosinţă anul viitor.

 • Străinii investesc tot mai puţin în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Străinii investesc tot mai puţin în România

  În primele două luni din 2010, investiţiile străine directe au însumat 466 de milioane de euro, cu o treime mai puţin decât totalul consemnat în aceeaşi perioadă din 2009.

 • Băsescu foloseşte o aeronavă veche de 36 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu foloseşte o aeronavă veche de 36 de ani

  Probleme cu aeronava Boeing 707 cu care se deplasează a avut şi preşedintele Traian Băsescu. În 2008, din cauza unor defecţiuni la bord, şeful statului a fost nevoit să înlocuiască avionul vechi de 36 de ani cu o aeronavă de rezervă pentru a ajunge la summitul de la Bruxelles. La reuniune, Băsescu a ajuns cu o oră întârziere.

 • Şapte milioane de euro pentru infrastructura din Ciugud şi Berghin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şapte milioane de euro pentru infrastructura din Ciugud şi Berghin

  Comunităţile din comunele Ciugud şi Berghin sunt beneficiare ale celui mai mare proiect de infrastructură rurală derulat în judeţul Alba în ultimii 20 de ani şi unul dintre cele mai mari din Transilvania. Banii provin din fonduri europene şi vor finanţa lucrări ce vor fi derulate în următorii trei ani.

 • 7 milioane de euro investiţi în infrastructură în satele din Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 milioane de euro investiţi în infrastructură în satele din Alba

  Comunele Ciugud şi Berghin vor beneficia de cea mai mare investiţie în infrastructură efectuată vreodată într-o zonă rurală din judeţul Alba. Această investiţie se va face printr-un proiect de 7 milioane de euro finanţat în proporţie de sută la sută din fonduri europene.

 • România s-ar putea împrumuta şi mai ieftin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România s-ar putea împrumuta şi mai ieftin

  Eurobondurile de un miliard de euro, emise săptămâna trecută pe pieţele externe de capital la o dobândă-record de 5% pe an, au fost suprasubscrise de aproape cinci ori. Analiştii români, dar şi cei străini, apreciază că emisiunea de eurobonduri de săptămâna trecută a fost un succes. Autorităţile ar trebui să profite de conjunctură.

 • Aduce bisturiul „hi-tech” în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aduce bisturiul „hi-tech” în România

  Ioan Cosmescu, un hunedorean stabilit în SUA, va construi la Orăştie o fabrică de aparatură medicală unicat în Europa. Compania americană I.C Medical, a cărui manager este inventatorul bisturiului cu radio-frecvenţă, a semnat un contract cu S.C. Chimica Orăştie.

 • Punctele termice, deloc atractive pentru investitori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Punctele termice, deloc atractive pentru investitori

  Primăria Bistriţa a primit doar două oferte de asociere pentru amenjarea celor şase puncte termice intrare în posesia municipalităţii anul trecut. Ambele oferte vizează un singur punct termic şi au fost depuse la mai bine de trei săptămâni de când municipalitatea lansat o invitaţie  publică de asociere către toţi investitorii bistriţeni.

 • Micro-împrumuturi pentru şomerii care vor să înfiinţeze o afacere, oferite de UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micro-împrumuturi pentru şomerii care vor să înfiinţeze o afacere, oferite de UE

  Uniunea Europenă a decis crearea unei facilităţi prin care să ofere 45.000 de micro-împrumuturi sub 25.000 de euro persoanelor care şi-au pierdut slujba, dar care vor să-şi înfiinţeze o afacere proprie. Bugetul iniţial va fi de 100 de milioane de euro, putând ajunge la suma de 500 de milioane de euro, cooperând cu instituţiile financiare internaţionale, potrivit unui comunicat de presă al Comisiei Europene citat de Europa.eu.

 • Botoşani: Vama Racovăţ va fi modernizată în acest an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Vama Racovăţ va fi modernizată în acest an

  Guvernul României a aprobat Memorandumul cu tema "Punctele de trecere simplificată de la frontiera dintre România şi Ucraina", prin care sunt vizate cinci puncte de trecere a frontierei cu Ucraina şi aducerea lor la standardele  Schengen, în vederea deschiderii lor în regim de trafic internaţional.

 • Construcţia Centrului de Afaceri va fi reluată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Construcţia Centrului de Afaceri va fi reluată

  Consiliul Judeţului Galaţi a anunţat că proiectul privind construirea unui impresionant centru de afaceri  în centrul Galaţiului va fi reluat. Vă reamintim că firma spaniolă care a cîştigat licitaţia precedentă a dat faliment anul trecut, în momentul în care construcţia ajunsese „la roşu”, iar lucrările au fost abandonate. 

Modifică Setările