Cabinetele din Ambulatoriul Spitalului Judeţean Buzău, modernizate cu o investiţie de peste 2 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa SJU Buzău
Sursa SJU Buzău

Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean Buzău a fost reabilitat şi dotat cu aparatură de modernă. Aici sunt 19 cabinete pentru consultaţii medicale. Investiţia s-a ridicat la 2,4 milioane de euro, printr-un proiect cu fonduri europene.

Ambulatoriul de specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău cuprinde 19 cabinete pentru consultaţii medicale. În ultima perioadă, acestea au trecut printr-un amplu proces de modernizare.

Una dintre cele mai importante achiziţii este un computer tomograf de ultimă generaţie, cu 128 de slide-uri, pentru secţia Radiologie. 

Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău are o suprafaţă construită de 1.931 metri pătraţi.

„Prin realizarea acestei investiţii pentru Ambulatoriul de specialitate, se urmăreşte creşterea calităţii actului medical, bazat pe tehnologii moderne şi dotări de ultimă generaţie. (...) Consultaţiile se fac pe bază de programare, astfel că se reduc considerabil timpii de aşteptare", a declarat Claudiu Damian, managerul Spitalului Judeţean Buzău.

buzaucabinete

Programul de lucru al cabinetelor este de luni până vineri, între orele 7.00 - 15.00, iar în vederea unei consultaţii, pacienţii trebuie să prezinte actul de identitate, cardul de sănătate şi biletul de trimitere de la medicul de familie.

În cadrul ambulatoriului se acordă anual peste 45.000 de consultaţii medicale.

De asemenea, Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se află într-un amplu proiect realizat cu fonduri europene, în valoare de 4,5 milioane euro care prevede dotarea tuturor secţiilor cu aparatură medicală de ultima generaţie, ducând astfel spitalul pe un alt palier al performanţei concurând cu orice spital din Capitală.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Ocupaţia care a smuls din depresie o bătrână rămasă singură într-un cătun din Munţii Buzăului

Comemorarea unui erou din Afganistan, umbrită de nemulţumirile familiei faţă de relaţia cu statul VIDEO

Buzău


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri